Cagsel Merhbalar kızlar hastane çantamı hazırlıyorum. Terlik için ne yapsam bilemedim plastik birkenstock Var onu yanıma alacam. Annem bir tane şık terlik al diyor o süslü olanlardan . Ama ben biliyorum onlar hem rahat değil hem de sonra kalacak kullanılmayacak. Açıkçası çok para vermek de istemiyorum siz ne yaptınız ? tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz ?
Thutik Cagsel crocs götüreceğim, foto ve video çekimi için bile onu kullanacağım. Çok rahatsız geliyor bana süslü terlikler, zaten doğum sürecinden çıkmış olacağız bir de rahatsız bir şey giyip strese girmek istemiyorum
Cagsel Cagsel mervetanhan bende havlu terlik alıp süslüyüm dedim trendyoldan havlu terlikler kargoyla 40₺ falan oluyor. Artık süslenmiş alıyım diyorum ama o da 50₺ falan gereksiz masraf mı acaba
Ozlem23 Cagsel ben almadım bence gereksiz zaten kimse ziyarete gelmiyecek fotoğraflarda ayaklarimiza kadar çıkmıyoruz bebek küçük olunca en fazla bele kadar 😄
mervetanhan Valla ben croslarla gidicem yanıma süslü terlik aldım kendim süsledim fotograf çekiminde giyicem geri kalanda croslarımı giyicem
Yagmurgel2020 Ya aslında şık terlikler var ucuza kaliteli değil ama şık duruyor dolap uygulamasında el emeği yapıp satanı gördüm üstü tüllü ponponlu vs tacı da var 50 tl ikili
Misto Cagsel ben normal dışarıdada giyilebilicek tarzda siyah sade bir terlik aldım doğumum yazın ve doğum yapacağım hastane evime yürüyerek 5 dakika oyüzden terlikle gidicem hastaneye zaten dogumum normal doğum gözüküyor yanıma ayrı yetten ayakkabı almıycam sadece bir terlik işimi görücek