Hayalleredogru ogluileannesi hiç korkma tek fark adet olmamak oluyor canım ben çok tuvalete koştum adet oldum diye☺️
Nalinnn ogluileannesi hiç stres sıkıntı yapma iki düşügüm var 3 senelik evliyim herşey nasip her zaman derim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ☺️
ogluileannesi Nalinnn canımmm benimde aynı 3 buçuk yıllık evliyim bi boş gebelik bi düşüğüm var bundn umudum var bakalım inşallah kavuşurum artık yavruma 🤲🏻
0Cerenk ogluileannesi bende adetime 6 gün kala öğrenmiştim pozitif testi kan da 39 çıkmıştı, adet günüme kadar sanki günler geçmek bilmedi, aynı şekilde her sabah adet sancısıyla uyanıyodum hemde koşa koşa tuvalete giderdim acaba adet oldum mu diye
Durucan ogluileannesi Benimde reglma 5 gün var ama regl olacakmışım gibi de sancılarım var bugün bende idrarda pozitifi gördüm doktorumla konuştum gayet normal bir durum kasık ağrısı dedi. Bende c.tesi kan testine gidecem ama gebelik oluşmasaydı pozitifte çıkmazdı.
ogluileannesi Durucan aynen canım sağlıklı bi hamilelik geçiririz inşallah bu sefer ya aralıkta düştüğüm var ondan önce boş gebelik ondan korkuyorum
Nalinnn ogluileannesi şuan hamileyim ama yavrumu kucağıma almadan içim asla rahat etmez benim biri 2 diğeri 5 aylıktı kaybettigimde korka korka hamile kaldım
Mervekaynak ogluileannesi benim kasıklarım aynı âdet olacak gibi ağrıdı. Ama ihtimal vermedim çünkü çok düşününce vücut öyleymiş gibi algılayabiliyor. 2 gün gecikti öyle test yapmıştım aynı âdet belirtileri vardı ama
momiesbabies ogluileannesi öyle bir ağrıki belimden sırtıma oradan boynuma vurdu. bende çok korktum. ama doktorum vücut hamileliğe alışınca geçer dedi. geçmeyende varmış 🥶
Hatice-31 ogluileannesi evet canım bende iki gün oldu gebeliğimi öğreneli adet olmayı bekliyordum çünkü sırt ağrısı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ama çok şükür gebelik çıktı merak etme Allah’ın izniyle olmazsın tebrik ediyorum 🙏🏻🙏🏻
sema12818 ogluileannesi hamileliktede regl sancısı gibi ağrılar oluyor özellikle ilk zamanlar. Dikkat edin ağır kaldırmayın yorucu işler yapmayın. Insallah hamilesinizdir 🙏😊