Zehraaa98 Meltem_aras anlamını cok da kafanıza takmayın bence bende Ramazan Tuna koycam mesela tuna ton balığı demekmış yurtdısında dalga gecıyorlarmış oyle ince ayrıntılara takılırsak her isime bi kulp buluruz😂
Meltem_aras Zehraaa98 ton baligi mi o kadar tuna ismi duydum ama bu anlama geldigini ilk kez duyuyorum 😳 önemsiz bir anlam hakikatten, yok ya ben takilmiyorum o kısmına, dogru valla her isme kulp bulurz😂
mmavi Rmys11 yani bilemedm bana asil etkileyen heralde o azrail muhabbeti oldu ama dediginizde dogru her ismin bi harfi oynasa sekilden sekile girebilir😊
Didi6 Meltem_aras Azra anlam olarak güzel bence. 🌸 Söyleniş olarak ise benim pek hoşuma gitmiyor. Biraz kaba. Benim de aklıma azrail geliyor maalesef. Serra nasıl olur? Hira’yla uyumlu ve anlamlı 🌸
Meltem_aras Didi6 bana ilkinde kaba geldi ama sonra da hoş geldi☺ cevremde kizlarina seslenenleri duyunca hosuma gitti. Serra evet anlami cok guzel ama kürtçede gevşek saftirik anlamindaymis serramisin sen falan diyorlar bu ismide düsundüm ama bu yüzden vazgectim. Ay her ismi bir yere bagliyorlar isim koymakta çok zormuş gercekten😅
Elcnbykckr Meltem_aras ilk oğlumun adı Ayaz 2.gebeliğim suan eğer kız olursa insallah Azra istiyorum çok ❤️ Ayaz -Azra cok uyumlu geliyor ☺️
Elcnbykckr Ela0 dimi acaba ben mi sadece cok yakıştırıyorum diyorum ama harfler aşırılık uyumlu hem ikiside kısa ve öz☺️ Biraz daha ağızda tok çıkan isimleri seviyorum Mesela Ayaz-Asya da olabilir gibi ☺️
Ela0 Elcnbykckr harf olarak Ayaz-Azra daha iyi ama bana sorarsanız Ayaz-Asya ❤️sağlıkla gelsin miniklerimiz ❤️
Meltem_aras MDT ikra benm akrabalarimda var afra da kaynim f harfini söyleyemiyor bu ismi koyarsam mahveder beni😅 ama guzel isimler
Semakrr Meltem_aras 25+5 günlük gebeyim kızım olacak inşallah ve ismi Azra olacak 🤗 Bende bakire kısmına hiç takılmıyorum diğer anlamlarına bakıyorum. Ne güzel hz. Meryemin lakabı temiz namuslu kadın demek. Bence sende koy canım hem hiraylada çok uyumlu sağlıkla gelsin inşallah minik Azra’lar 😍