Eylulgunes4444 Geçen ay malesef olmadı bu ay yumurtlama günümü takip ettim 4 gün kaldı adet günüme 6 gün kala erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı acaba pozitif olabilirmi yoksa kesin negatif midir
SimgeAydn Eylulgunes4444 bende aynı durumdayım adetime 3 gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama adet belirtileri var kasık bel bacak ağrısı hafif. 2 gün kaldı adetime bakalım
Denizyildizii Eylulgunes4444 cnm böyle kendini strese soktuğun için olmuyor bebeğin tutunamıyor. Biraz sabredip sakin olup adetinin gecikmesini beklemen gerek. O kadar çok insan varki artık olmayacak nasıl olsa diyip rahat takıldıktan sonra hamile kalan
SimgeAydn [silindi] yumurtlama gününü saymazsak 13. Gün yaptım tek çizgi çıktı erken gebelik testinde
[silindi] SimgeAydn daha erken olabilir canım yumurtlamadan sonra 14. gün adet beklenir normalde adetini beklemelisin döllenmede geç olduysa net sonuç vermemiş olabilir
Elifkylc Eylulgunes4444 adet gününü bekle kuzum benim 7.günüm adetim gecikti kan verdim 6 çıktı beta bilmiyorum hiç belli olmuyor bu işler anlamadım
Elifkylc Eylulgunes4444 aynen adetin 3 gün geçsin direk kan ver ben test yaptım ışıkta görünen çizgi vardı o gün kan verdim 6 çıktı daha belli bile değil gebelik cuma yine kan vericem bugün de test yaptım yine ince ışıkta görünen çizgi vardı hiç belli olmuyor inan
Eylulgunes4444 Denizyildizii bu şekilde söylemiyin ama belki hamileyim belki de hiç Hamile kalmadım bebeğin tutunamıyor demeyin beni muayene etmiş gibi…
Edaaltintass Eylulgunes4444 benimde öyle olmuştu canım umutlandırmak istemem ama bir hafta kala yaptığım test negatifti sonra 2-3 gün kala tekrar yaptım çok çok silik çıkmıştı en son adet günümden 1 gün önce yaptığım baya net pozitif çıkmıştı belki seninde öyle olur erken davranmışsındır 🙃
Edaaltintass Eylulgunes4444 aminn inşallah çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin en tez vakitte 🙏🏻❤️