Eeliff_ paradiseeeeee yaa Allah analı babalı büyütsün inşaallah çok sevindim vallahi bizimkinin gelmeye niyeti yok 38′e yeni girdik bakalım artık
Hatice11 Ennna Evet doğumumda doktorumu istedim pazar günüydü ve kendisi geldi,cok memnun kaldım bana cok destek oldu,nst ücretli 65 tl 😊
buseli07 Ozatesaysenur Ben de Selda hanıma gidiyorum daha doğum olmadı ama hep olumlu yorumlar gördüm kendisi hakkında
buseli07 paradiseeeeee Selda hanım çatı muayenesi yaptı mı size. Ben de Selda hanıma gidiyorum doğum nasıl gerçekleşecek çok merak ediyorum 32.haftamızdayız şu an. Sizin normal doğum mu oldu bu arada
paradiseeeeee buseli07 gayet güzel geçti senim doğum da kolay ve güzel geçer emin ol inşallah sezeryan oldum ben çok ilgili amilyathane de herşeyi tek tek anlatıyor korkmuyorsun sohbet muhabbet gayet iyi
buseli07 Ennna İstediklerini biliyorum öyle bilgilendirildim hastaneden ama ücreti konusunda bir bilgim yok maalesef. Çünkü hem anneden hem de refakatçiden istiyorlar covid testini. O yüzden ben de ücreti merak ediyorum
Hatice11 Ennna Sadece 1 tane refakatçi alınıyor,ziyaretci yasak eşim ve kayınvalidem bebegi görüp hemen gittiler