Escyln Merhabalar 30 haftalık hamileyim normalde park yatağımız var baby plus ana kucağı da aldım ama şöyle kücük bi yatak kullanıslı olurmu bilemedim baby plus relax sallanır yatak var 229₺ kullanan varmı
Ozge0634 Escyln bi tandığım bundan kullandı bebek onda uyumaya alışmış büyüyünce de binemeyince çok zorluk yaşamış uyutmakta
Tdof26 Escyln ben mağazadan aldım ama kapalı kutuydu zaten eksiği olsaydı da evde anlıcaktık kurulumuda bence zor eşim uğraştı baya tornavida yeterli oluyo
Escyln Safisss sizce kaç aya kadar kullanır resim atabilir misiniz ebebeğe gidip bakamıyorum yasaklardan dolayı
Safisss Escyln Tâbi şimdi çekip atayım 😊 bn 5 ayına kadar kullanırım diye düşünüyorum daha sonra odasına geçirecem inşaallah
Ozge0634 Escyln ayy kusura bakmayın ben yanlış anlamışım 🙈🙈😃😃 kendi otomatik sallanan sandım kusura bakmayın 😃😃
Escyln Safisss çok teşekkürler baya da güzel duruyomuşş💓 yorumlarda sallaması cok kötü falan diyodu ama bi gidip bakıcam yarın mağazada kurdurabilr miyiz acaba
Safisss Escyln Rica ederim ☺️ bn net üzerinden aldım ama mağazasında kurulum olur herhalde hatta hazır kurulumlu bile vardır sonuçta ürün bakmaya gidiyorsnz😊 yarın son gün yasaklar gelmeden değerlendirn
Safisss Escyln İnce bir yatak var evet ama biz yeterli olmadığını düşünüyoruz Annem evden biseyler yapacak içine 😊
Escyln Safisss bende mi internet sitesinden alsam acaba kırık falan gelir diye korkuyorum sonra iadede sıkıntı yaşarım falan diye
Ebruznnn Aynı ürünü dün bende e bebek kendi mağazasından aldım kurulumunu evde yaptık kutusuyla veriyolar
Escyln Ebruznnn kurulumu zormu yorumlarda cok zor vs demişler bide sallaması nasıl ben muhtemelen kapanmadan sonra anca alırım da doğuma 2 ay var daha