2inciannelik nazmiyeee ay bende bende … cuma günü doktor kesin söylerim dedi cinsiyeti . Beklemede kalalım bizde 🥰çok güzel zamana denk geldi
2inciannelik Leylaaa38 8 mayısta cinsiyeti kesinleşecek 9 Mayıs da anneler günü .. çok güzel bir post olmuş .. bende burada fikirlere bakayım 🥰
Fatmakara97 nazmiyeee benimki şuan 6 +2 haftalık o zaman 7 olacak sizce erken mi benim paylaşmam için
nazmiyeee Fatmakara97 Senin fikrin kuzum kimisi 4 haftalıkken paylaşıyor ama ben en azından cinsiyeti belli olsun diye bekledim oda anneler gününe denk geldi
Fatmakara97 Yazacak olanlar için fikir vermek istiyorum ben paylaşınca şu şekilde yazacağım “ Aydınlık olan hayatımıza, daha parlak bi güneş katılacak” 🦅
Mom653 12 Mayıs’ta kontrolum var 9+5 felan oluyor bende bayramda eşimle resim çekilip Üç kişilik ilk bayramimiz🌿 yazmayı düşünüyorum ama bir tarafdan da erken olduğunu düşünüyorum
UraSsmom Leylaaa38 Ben 18 mayısta kontrolümde cinsiyetini öğrenebilirsem inşallah, cinsiyet balonu alıp sahilde video çekicem. Altına da bu yaşta abi olmak da varmış be oğlum yazıcam 😅 Zaten herkes şok olucak ayrı Bi yazıya gerek duymadım ama sen Mutlu Bi kız annesi bırakalım şuraya yazarak kendi resmin ve usg ile paylaşabilirsin. Bence çok uzun bişey yazma kimse okumuyo çünkü 🤭
Seferiyehatun Ben paylasamadim hiç, cocugu hiç olmayan iki akrabam var, üzülsün istemedim. Vatsap sözüne, bir ben var benden içeri yazmıştım sadece. Resim koymadım hiç, nazara inanırım çünkü, kötü bir enerjiyi kaldıracak kadar büyük degil bebekler.
Aleovera Seferiyehatun dünya hassas kalpler için çok zor.. Sizin gibi düşünüyorum 5yildr bende bekledim her resim gördüğümde dakikalarda incelerdim😔 simdi şükürler olsun insallah saglikla kavusmak nasip olur. Bi çok arkadaşım ve akrabam da hasret 30.haftadaym hicbise paylaşmadm