Elifkylc Kızlar post açmıştım adetim 6 gün gecikti ve ne oluyor diyerek sağlık ocağına gittim kan verdim beta 6 çıktı bugün 7.günüm doktor cuma kan vericeksin dedi tekrar dan böyle bişey yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim..
Adaa8905 Elifkylc ben kan verdim 5.34 çıktı doktor sınırda dedi bı kaç gün sonra tekrar ver dedi 1 gün sonra adet oldum inşallah seninki yükselir
momsboys Elifkylc gec döllenme olmus olabilir. Benim adetten 5 gün önce 6 çıktı betam tam😅 2 günde bir baktır düzenli yükseldi benim 32. haftaya gircem
058elf Elifkylc ayy kuzum çok sevindim adına inşallah sağlıklı gebeliktir 🤗 geç döllenme olmuş büyük ihtimal değerin ondan az çıkmış benimde değerim adet gecikmesinin 11. Günü 380 di çok düşük bulmuştu doktorlar
Maferella Elifkylc ben adet sancısıyla gittim günümde . Test yaptılar değerim 2 cıktı. Oladabilir olmayadabilir dediler eve geldim adet oldum bi hafta sonra test yaptım çıkmadı. Bi ay sonra adetim gecikti beş haftalık hamileymisim meğer dikkat et insallah haber ver
Elifkylc Adaa8905 hadi ya o zaman kesin gebeyim diyemem bakalım hayırlısı olsun senin için de üzüldüm kuzum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤️
Maferella Adaa8905 ne zaman yaşadınız bu olayı bende son adetim de değerim ikiydi olabilir de olmayabilir de demişlerdi bi ay sonra anladık ki hamileymisim
Elifkylc momsboys benim ama 6 gün gecikmeyle 6 çıktı geç döllenme diye düşündüm ama yine de çok düşük bir değer 😔
058elf Elifkylc bilmiyorum ki ben hiç lekelenme yaşamadm ama içimde kalmasın diyosan imkanın varsa bi acile git tekrar kan ver değerine göre belli olur canım
058elf Elifkylc kendini yorma ayaklarını uzat dinlen inşallah iyi olur, inan çok sevindim betanı görünce 🤗