Sermec27 kelebegimm07 benim oğlum 3 seferdir bir poz veriyor Allahım cok komik kaşlar catık surat asık kime bu sinir bilmiyorum 😁
momsboys kelebegimm07 ya renkli vermedimi ne güzel bakmıs çok güzel çıkardı. Ben her gittiğimde renklide veriyor doktorum ama cocugumun yüzünün önünde çok kordon var asla göremiyoruz
kelebegimm07 MinikMicizem bizimkide ilk defa bize baktı her fotoğrafa bakışımda neresini kendime benzetsem diyorum 🤣🤣🤣
Sevgi_hafsa MinikMicizem aynı bizimki gibi bizde 36 hafta olduk hala yüzünü göremedik yüz görümlüğümü istiyo nedir🤣
kelebegimm07 momsboys renkli vermedi maalesef renkli bebeğe zarar veriyormuş doktorumdan istediğimde bunu söyledi 5 aylık olunca vereyim dedim 😊
HavvaMerve kelebegimm07 😇😇 Rabbim sag salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah resimi nasıl paylaşıyorsunuz acaba 😇
kelebegimm07 Sermec27 kız belli olmuyorlar ki baksana kemik heryeri iskelet sfsdss😍🤣🤣 tabi sizin kararınız yinede siz bilirsiniz 😊😊
kelebegimm07 HavvaMerve Allah razı olsun canm 🙏 googleden hızlı resim yazın ordan yükle diyip linki kopyalayıp buraya yapıştırın 🥰
badeilemerve [img]https://i.resmim.net/i/20210428_223253.jpg[/img][/url] Bu benim kızımın çiğlik tablosu 🤣 nasıl bir dünyaya düştüm demek istiyor sanırım 🤔😆