Animes bu instagram youtube fenomenlerinde hem heyecandan bir de tabii en iyisi ben olmalıyım tribinden gelen bi “ne bulursam aldım” materyalistciligi oluyor. Bir de tabii reklamdan gelir elde ediyorlar ya da markalardan hediye geliyor bazı şeyler. Hiç onlara bakıp da ben eksik mi aldım diye düşünmeyin. Dediğiniz gibi kıyafet zaten çok çabuk küçülüyor, ve hediye de geliyor.
En iyi marka bezi, 5394839 özellikli oto koltuğunu, aynı anda hem şu hem o hem bu olan bebek arabasını almak zorundaymış, almazsak çocuğumuz eksik kalırmış gibi hissettiriyorlar insanı.
Dediğiniz gibi eskiden bu kadar çok şey yokmuş tabii ki teknolojiden ve yeni çıkan şeylerden faydalanmayalim demiyorum ama gereksiz şeylerle evi çocuğun odasını doldurup sonra bunlarla ne yapacağım şimdi diye kara kara düşünmektense az ve öz alışveriş yapıp, ihtiyaca göre fazlasını cocuk doğduktan sonra almak en mantıklısı.
Maalesef sosyal medya sağolsun böyle bir rekabet ortamı oluştu anneler arasında. Aa bende şu var sende yok mu gibisinden. Özellikle ilk defa anne olacaklar bu konuda çok gergin oluyor “acaba o da mı lazım olacak bak bunu almadık vs” gibi. Kalbiniz ferah olsun yenidogan bebeğe bir annesi yanında olsun yeter 💓 bebek kaç çift kıyafeti, biberonunun markasını nereden bilecek 🥰