Adabahar nilo81 bennn yaptım çıkmadı hatta adet günümde lekelenmem oldu adet gibi 10 gün sonra kan tahlilinde gebeydim
Twinsmom66 nilo81 ben üstelik erken gebelik testi yapmıştım tam adet günüm ucuz1 testlerden yaptım cikti
Selmas57 Bende erken gebelik testi yapmistim negatif cikmisti. Sonra adet gunu ucuz testlerden yaptim vee iki çizgi, o anki mutluluk tarif edilemez ...
Hhtce nilo81 adetim geçtikten iki gün sonra yaptım çıkmadı bir hafta geçti hala olmadım tekrar yaptı çift çizgi 32+4 günlük hamileyim şimdi
Sirinim Hhtce sag salim kucaginiza alin insallah..aynen bendede oyle olmusdu 2 gun gecikince yaldim malasef cikmadi gec dollenmeden oldugu icin ola bilirmi
Aliceindunyasi nilo81 adete 3gün kala idrar testi yaptım tek çizgi çıktı adetim 1gün geçince kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim idrar testleri çok güvenilir değil
momtobe8 Ben bu erken sonuç verenlerden almıştım. Bir önceki gebeliğimde adet gununden 3 gün önce sonuç pozitif çıkmıştı. Ama bebeğimin kalp atışları olmadı hiç:( şimdiki gebeliğimde yine aynı testten aldım adet gunume 1 gun vardı ama negatif çıktı. Adet geciktikten iki gun sonra bidaha yaptım bu sefer pozitifti:) yanılma payı olabiliyor. Kan testi en garantisi:)
Zuzuu Ben de olmuştu hem erken yapılan şu hassas olanlardan yaptım negatif çıktı bir iki gün öncesinde kanda yaptırınca pozitif çıktı..geç döllenme olmuştu kanda bile değer düşük çıkmıştı..adet günü veya bir gün sonrası kan testi yaptırın çünkü gebelik önce kana geçip sonra idrara geçiyor..