Yarencerenn Hiç acımıyor diyemem beni ilk ebe anlamadı 2.ebe gelip baktı 2cm açıklık var ama ağrım çok sizinde ağrınız oldumu kahverengi akıntı gelmiş
Mlkrfk Yarencerenn ben çok korkuyorum çatı muayenesinden ama açılma ve sancı olduktan sonra yapılınca daha az acı oluyormuş YouTube da bir doktor öyle dedi bugün ama gene de ürkütücü
Semanur21 Yarencerenn çokta dayanılmayacak bi acı değil bende iki gün önce muayende oldum muayenden sonra pembe kanama oldu beş saat sonra kahverengi akıntım oldu bende nişan mı diye düşündül ama akıntım bitti sancılarımda var ama hala gelen giden yok ebeler acaba sana gelen kahverengi akıntının nişan mı veya muayenden olduğunu mu söyledi?
Yarencerenn Mlkrfk 2.ebeninki çok acımadı ben ilk defa oldum adet sancısı gibi ağrım oluyor dedim doktor da doğumhaneye yolladı bakıldı çok kasmadımda ama biraz acıdı acımıyor diye kimseyi kandıramam 🥲
Mlkrfk Yarencerenn aslında normal doğumdan korkmuyorum da sırf o muayeneleri olmamak için Sezeryan a kayıyor gönlüm çok korkuyorum niyeyse bende. Açılma muayeneleri falan doğum anında sürekli yapmaları 😐😐
Mlkrfk Yarencerenn normal jinekolojik muayene gibi mi yapılıyor. Kusura bakmayın çok sordum çok tecrübesizim ilk gebelik olunca 🙏
Yarencerenn Mlkrfk parmakla hiç oraya bakmadan muayene ettiler benim de ilk gebelik ilk tecrübem oldu Pazartesiye gelmezse mecbur suniyle doğum başlıycak
Elif1nurr2 Benimde ilk doktorum baktiginda bi tik zorlanmistim ama sunu farkettim nefesimi tutuyodum.. bugun ebe bakti ve nefes kontroluyle gercekten daha az kasilarak gecti ve oyle dayanilmayacak bi sey degil sadece nefesinize odaklanin