busra1485 Kızlar sezaryen doğum yapacağım ilk doğumum ama ilk 2-3 gün süt gelmiyor diye duydum sizce doğum çantama şimdiden mama alıp koymalı mıyım yoksa bu herkeste farklı mı sütü hemen gelen oluyor mu sezeryan olup da bir de sizce sür pompası da gerekli mi doğum çantasında sezeryan doğum için ?
glcncbn busra1485 Herkeste süt durumu farklı, ben normal doğum yapmama rağmen 3.gün geldi. Eltim geçen sezaryan oldu anında indi sütü. Bence mama almayın ihtiyaç olursa alırsınız.
Dryalp busra1485 canım ben sezeryan oldum özelde hemen gelmedi mama verdi Hemsire mecburen vermıstık küçük su biberonu vardı ona koyup hazırlayıp verdik pompa gerekıyor ben hep emzirmeyi denedim yeri geldı pompayla uğraştım yanına almanı tavsiye ederim
kubr_pak busra1485 Herkeste süt durumu farklı oluyor, özel hastaneler mama kabul etmiyormuş, emzikte istemiyorlarmış, görürlerse çöpe atıyorlarmış haberiniz olsun, öncelik emzirmek
Damlahtp busra1485 öerhaba herkesin süt durumu farklı 15 gün önce sezeryan oldum sütüm hemen gelmedi mama verdik mecburen hastanede oluyor genelde hemşireler veriyor
enisenalbant busra1485 Mama kullanmama taraftarıydım fakat bende bu soru ile düşünmeye başlayınca doktoruma sordum oda küçğk bir mama al dedi ne olur olmaz gelmeyebiliyor çünkü dedi bende öyle yaptım😊
Bilge44 busra1485 Mama kullanmak istemiyorum. Ama ilk doğumum sezaryen bir de sütüm ne zaman gelir onu bekleyip de sarılık riskini göze alamam. Aç kalsın istemiyorum şırınga 💉ile mama veriyor zaten hemşireler de. Bana hastane bir broşür verdi orda da tedbir amaçlı mama yazıyor 🍼yanımda bulunduracağım ben 👍🏻inşallah da gerek kalmaz🤲🏻🤱🏻
Elifkylc busra1485 mama alma o psikolojiye girme süt arttırıcı şeyler ye incir bulgur gibi bol su iç kuzum
Goncagul27 busra1485 Hemen süt gelmiyor çocuk aç kalabilir ben doğum yaptığımda benimki de gelmedi çocuk doktoru kontrole gelmişti bebeğe mama verin dedi . Çocuk aç kalırsa sarılık olabiliyor
kubr_pak Gamze_23 Gittiğim hastanedeki ebenin söylediğini söyledim, Emzik ve Mama kesinlikle istemiyoruz eğer görürsek çöpe atıyoruz, önceliğimiz emzirmek eğer emmezse biz mama veriyoruz, Emzikte kesinlikle vermiyoruz denildi bana
Balonnnnn busra1485 benim ilk sezaryende gelmişti ne pompa kullandım ne de başka bir şey ama herkeste aynı olmuyor tabi mama veriyormuş hastane gerek olursa bir sefer sonra aldırırsın zaten .
Papatya-34 busra1485 sezeryanda iki gün biraz zorluyor ama mutlaka süt sağma makinası al elektirkli onunla çektikçe damarlar açılacak ve gelmeye başlayacak mama da al yanına mutlaka çünkü sezeryanda sancı ve agrı olduğu için biraz emzirmek zorlanıyor stres yapma elbet gelicek 🥛
Damys busra1485 süt hemen gelmiyo diye bişey yok o kişiden kişiye değişiyodur. Benim ablam ilk doğumdu sezeryandı ve hemen geldi hastanede emzirdi. Ama tabikide pompa olsun mama olsun ne gerekiyosa ya ına tedbir amaçlı al yinede. Emmeyince bebek ya da süt gelmeyince hastanelerde mama veriyolar diye biliyorum ama önlem için al sen yanına yinede 👍🏻