Kubraygun_ Kışlar yarın 10 günüm geçmiş oluyor 5.günüm geçtiğinde kan vermiştim ama beta 1.20 gelmişti yarın yine hastaneye gidicem sizce direk ultrason mu yaptırmalıyım yoksa kan mı vermeliyim?
Elif5361 Kubraygun_ önce kan verip düzenli artış oluyorsa ultrasona girmek daha mantıklı 😊hayırlısı olsun
Elfelf475 Kubraygun_ ben evde idrar testi yapıp doktora gitmiştim kese görünürse kan ver demişti sağlık ocağındakiler 👌🏻
Nrcn93 Kubraygun_ bn bulundgm ilçede kan testi kalmadigi icn kan testi veremdm kadnndogumdan sıra aldm ,7 gün geçmişti ultrasynla baktı keseyi gördü kana gerek yok dedi bnce önce doktra gorun cnm ztn doktr goremezse kan testi ister
Kubraygun_ Kuran en azından başka bir sorun varsa da görmüş olurum diye düşünüyorum bende ultrasona girerek
Kubraygun_ Elif5361 ya bende negatif çıkarsa bile en azından ultrasona gireyim başka bir sorun varsa bileyim istiyorum aslında
Elif5361 Kubraygun_ Şimdi şöyle kan verip anlarsın eğer negatifse iyi bi kadın doğumcuya gidip muayene olursun için rahat etmiş olur ama yine de tercih senin ☺️inşallah gönlüne göre olur 🤲🏻
Gamzee_27 Kızlar bende konu başlığı oluşturuyorum ama neden de bir türlü olmuyor ve sizler tarafından görülmüyor nerede yanlış yapıyorum acaba bilginiz var mı? konuyla alakasınyoktu sorumun özür dilerim 🌸
Kubraygun_ Elfelf475 bende kanda çıkmamıştı 5 gün önce diye idrarda hiç denemedim çünkü kanda çıkmayan daha idrarda hiç çıkmaz mantığındayım hep
Elfelf475 Kubraygun_ bilmem ben hep 4 hastalıkken yaptım sabırsızlanıp 4 test de silik cıkmıstı 5. Haftada da doktorda kese gördük 6. Haftada da kalp atışını dinledik kanı 6. Haftada diğer gerekli testlerimle verdim ben 👌🏻
Kubraygun_ Yaprak- hemşireyim ben yarın nöbetim var o yüzden hep testlerimi kan olarak veriyorum 🤦🏼♀️ Ama idrarda deneyip saklamakta istiyorum 😏
Elfelf475 Kubraygun_ gerçekten ben de öyle diyordum insanlar bir zaman sonra su gibi akacak demişti şimdi 14. Haftaya girdim inanamıyorum 😁 saglıkla gelsinler inşallah 🌸😍