Dryadeniz Kizlar merhaba aranizda cok yeniyim adete 3 gun varken beta 48 cikti 2 gun sonra 198 cikti normalmi 2 katindan fazlasi cikmis sanki bir dusuk yasadim korkuyorum
Hulya_sen Dryadeniz canım bildiğim katidarıyla betanın iki katı yükselmesi iyi sonuç demektir pozitif demektir sağlıklı bir artış olarak görünüyo inşallah pozitiftir inşallah gönlünden geçen olur❤️
Yavuzz Dryadeniz gayet iyi canim hayırlısı olur inşalalh bende pazartesi 2gun kala verdim adetime 145 cıktı bugün de verdim inşalalh artmıştır bende 2kayip yaşadım anlıyorum seni bendede korku var inşalalh sağlıkla ilerler🤲
Mrd3__ Canım yardımcı olurmu bilmiyorum 17 günlük hamileyim 15. Günde verdigim değerim 75 bugün tekrar verdim bekliyorum sonucu
Mrd3__ Dryadeniz yok canım geçmedi daha diyorum ya bugün 17 günlük yani daha 6 gün var adet düzensizliği var bende belkide daha uzun var günüme
Eeeeaaaa Benimde pazar günü 26,26 çıktı bugün 93,48 çıktı bende korkuyorum 😦 iyimi değil mi bilmiyorum ilk gebeliğim 🙏
Mrd3__ Dryadeniz aldım çok şükür yükselmiş bir sıkıntı yok canım haftaya cuma keseyi görmeye gidicez Allah’ın izniyle 🤲rabbim bütün isteyenlere nasip etsin bu duyguyu 👶