Bi kac zamandir su fazlaligimdan dolayi doktorum pzt gunu gel elif bu carsamba dogurtalim biz bu ufakligi dedi tabi ben ilk gebelik korku heycan sok bi sekilde tamam diyip hastaneden cıktim eve geldim evimi temizledim hazirlandim ve bu sabah iki gunun heycanindan uyuyamadan dogum yapmaya hastaneye gittim .. korkumun ilk defa bu kadar hat safhada oldugunu soylemeden gecemiycem damar yolum bile acilirken narinlesmistim… nstye baglandim lavman yapildi derken ebem muayene etti ne acilma ne yumusaman yok dedi biliyordum da olmadigini ama belki 2 gunde biraz bi seyler olmustur diyodum ama yok zaten kizimin yeri de rahat 😅 tahlillerim alindi derken doktorum dogumhaneye bi telle esimi odasina cagirdigini soyledi .. esim gitti dedigi sey elifin demiri 8 lerde bu sekilde ne normal ne sezeryan yapamayiz yaparsak elif riskli 😑 ben sok dusmustu demirim biliyorum ama bu kadar dusuk cikmasi gercekten uzucu.. kan takviye edicem elif ama bu zamanda gelen kan her ne kadar temizlensede riskli ama yine damardan demir takviyesi yedim… dogum ertelendi bende pasa pasa evime geldim.. insallah tek duam su surecte nazli kizimin kendi istek ve arzusuyla gelmesi.. ama gelmesede ebelerimle bagimi kurdum neler yasayasagimi az bucuk gordum bu kadar korkuyla (ve uykusuzlukla 🤭)galiba doguramazdim da… simdi hem sabir hem dua vakti benim icin ..