ayseyilmazzzz6161 Arkadaslar doğuma 12 günüm kaldı. Eğer doğum günüm gelene kadar bebek gelmezse devlet hastanesinde sezeryana mı aliyorlar bilginiz var mı acaba🙏🏻
Ates21 ayseyilmazzzz6161 benim yengemde 40 haftayı doldurdu beklediler gelmedi sonra suni sancı verdiler ondada olmadı sonra sezaryana aldilr
Burcuyldzbenli ayseyilmazzzz6161 durumuna gore 41. Haftayi bitirmeni beklerler sonra suni sanci olmazsa sezeryan bebde bugun 41. Haftayi bitiriyorum yarin devlet hastanesi yatiracak galiva suni sanciyla basliycaz
ayseyilmazzzz6161 Ates21 önce suni sancı deniyorlar yani 😔 etrafımda hep suni sancıyı çok kötülediler o kadar korkuyorum ki
ayseyilmazzzz6161 2kizanasi peki ben kendim sezeryan istesem yapmazlar mı suni sancıdan çok korkuttular beni napcam bilmiyorum umarım kendiliğinden gelir bir an önce
2kizanasi ayseyilmazzzz6161 Istek üzerine yapılmıyor canım bana iki günün sonunda yaptılar oda bebeğim sıkıştı diye.. O şeyi çok kötü devlet hastanesinin yoksa memnundum ben
Burcuyldzbenli ayseyilmazzzz6161 zor diyen var bazilari ben suni sanciyla kolay dogum yaptim diyor bakalm kisiden kisiye degisiyor galiba durum
ayseyilmazzzz6161 2kizanasi yani çok saçma gercekten herkes suni sancı ile doğurmak zorunda değil ki sonucta günü bitmiş bebeği sezeryanla almak en mantıklısı neden yapmiyorlar anlamadım hiç. Umarım kendi sancım gelir de beklemeye gerek kalmaz 🙏🏻🙏🏻