merveanberoglu Kızlar pkos olup inofolic combi kullananlar varmı normalde glifor kullanıyordum bu ay doktorum ek olarak inofolic combiyide verdi kullanıp memnun kalan gebe olan varmı
Mom850 merveanberoglu pcos görünumu var inofolic combi mavi kullanıyorum 3. Kutum adetim düzeldi 4 5 6 7 ay olmadığım oluyordu. Ve yumurta TEMBELLİĞİ için yazdı onu zaten şuan ovulasyon testi yapıyorum hamile değilim
Kuran merveanberoglu canım bunlar vitamin ilacımı ne bende daha önce famera kullandım kist yaptu senin kulladıpın ilaç ne işe yarıyı
tanya25 merveanberoglu İnofolic şase kullandım kullandığım ay yumurtalarım çok güzel gelişmişti şükürler olsun o ay gebe kaldım. Muhakkak kullanın içeriğinde inositol var ve pcoya çok iyi geliyor👍🏽
Hayal11 merveanberoglu canım ben glifor ve inofolik şaşe kullandım toz olanı 2 ay sonra gebe kaldım şuan çok yeni ben faydasını gördüm çok açlık şekerim 120 idi o yüzden glifor verdi sizin kaç şekeriniz
merveanberoglu tanya25 inşallah ya banada iki kutu al sabah akşam tok iç dedi aldım bakalım kullanmaya başladım bendede pkos vardı kistim eridi ama yumurtalıklarım yavaş çalışıyor inşallah bu ilaç düzeltir
tanya25 merveanberoglu İyi gelecektir inşallah 🌺 Bunları kullanırken hareket etmeye özen gösterin , yumurta çalıştırıcı masajlar var deneyebilirsiniz💐
merveanberoglu Hayal11 benim şekerim için vermedi gliforu kistim vardı ilaçla eridi daha sonrasında gliforu verdi yumurtlamaya yardımcı olacağını söyledi yarım doz alıyorum onu
CansuDRY merveanberoglu Menagon+İnofolic Combi(kapsul olandan)+Glifor+Ovitrelle ile ilk denemede hamile kaldım.
merveanberoglu CansuDRY bana şu anda iğne başlayamadı ayrı ve uzak şehirlerdeyiz doktorumla 3 ay denemeden sonra iğneye geçicez
Minaliy Ben 3 ay kullandım ikisinide canım hamile kalamadım ama sonraki ay aşılamayla ilk denemede kaldım o da dış gebelik oldu şimdi promotil kullanıyorum
Roosendaal merveanberoglu evet ben her ikisini de ayni anda kullanmaya basladim bir ayin icinde hamile kaldim