Ates21 Kızlar 27 haftalık oldum ilk gebeliğim göbeğim çok fazla çıkmadı hatta çok az ne zman cikmaya başlar 🤷
Senayyalcin Ates21 O göbek illaki çıkıyor zamanı gelince merak etmeyin her insanın vücut yapısı farklıdır
Cigdemss Ates21 geç çıkması iyi, 30 dan sonra kontrol edemiyon. Bi sabah uyandığımda çıkmıştı. Az göbek, az çatlama 👍
Gamze_23 Ates21 çıkmaması daha iyi bel agrısı ağırlaşma çatlak fazla oluşmuyo neden büyük karın istiyorlar anlamıyorum 😀
Senayyalcin Zemheriiiiiiii Ahashshhs evet bugün gittim daha ama belirti yok maalesef bu arada adım Şenay😂💖
Zemheriiiiiiii Senayyalcin çok özür dilerim karışıyo hatlar😂😂 seni bir çocuğum gibi takip ediyorum hhahahahsh
Senayyalcin Zemheriiiiiiii estağfurullah ne demek özür dilemek kullanıcı adımdan Sena gibi duruyor😂 İnan artık doğurmayı o kadar istiyorum ki😝
Hiranurecrin Ates21 Ay bende niye cıktı diyorum çok rahatsız ediyor beni🤭bende 26+5oldum Çok belli oluyor hamile olduğum tabii benim 3.cü hamileliğim 🤭ama inan çıkamaması daha iyi çok zor oluyo 😒
baharko7 Ates21 bırak geç çıksın :) benim karnım o haftalarda çoktan çıkmış ve çatlamaya başladı.. Karnın ne kadar küçük olursa o kadar iyi :)