Seydacann Merhaba güzel anneler. Bugün tam 10+3 üz. Günümüz tutan anneler var mı? Gelin tanışalım, nasıl geçiyor hamilelik, nasılsınız, ikili test yaptıracakmısınız? 😊
busegrr Seydacann 10+0 olduk bugün, çok şükür aşırı rahat geçiyor gebelik☺️ ikili test yaptırıcam ben
Pembekurdeleli Ben 9+3 üm normalde 10+3 ama bebiş 1 hafta küçüktü en son 🥰 ama bende ikili test yaptırmayı düşünüyorum
Pembekurdeleli Seydacann haftaya çarşamba felan nasipse siİnde agrınız oluyo mu alt rahim tarafında bebek büyüdüğü için mi oluyo acaba yaşayan arkadaşlar var mı
busegrr Seydacann inşallahh☺️ doktorun çağırdığı hafta bayramın ilk gününe denk geliyor o yüzden o haftanın salısı falan giderim herhalde
[silindi] Merhaba bende bugün 9+0 oldum🥰 doktor 2 hafta sonra tekrar çağırdı 2li test yaparız dedi. Özel hastanede yaptıran ya da yaptıracak olanlar fiyat hakkında bilginiz var mı acaba?
Seydacann busegrr benimde bayrama geliyor daha rahat olur boş olur bayramda hastane en azından ☺️ Ben bayramda gitmeyi düşünüyorum o yüzden
busegrr Seydacann işte ben doktor o gün orada mı bilmiyorum, hastaneyi aradım henüz belli olmadığını söylediler haftaya birdaha arayıp ona göre yol izlicem☺️
Minikanneee Bizde 10+2yiz belirtiler biraz gitti gibi sizde durumlar nasıl 🥰 ikili testimizi 10 mayısta yaptırıcaz inşallah tam 12 haftalıkken ☺️
Pembekurdeleli Seydacann Oda normal demişti rahim büyüdüğü yukarı doğru için yada ben çok yürüyünce de olmuş olabilir dün hep ayaktaydım