Buket1906 Hanileanne inşallah canım benim cümlemizin oğlum olacak inşallah sizin cinsiyeti ne peki ☺️
Hanileanne minikserce00 sağlıklı olsunlarda inşallah 🙏🏻 vakti zamanında kucağına sağlıkla hayırlısı ile aşırsın inşallah Allah yardımcın olsun 🙏🏻
Hanileanne ogrencianne35 maşallah teşekkür ederim ne güzel sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah az kaldı 🙏🏻
Hanileanne ogrencianne35 ben 62 ile hamile kaldım suan 70 kiloyum dün kontrolüm vardı bebekte 1720 dedi doktorum 🧿
Hanileanne ogrencianne35 ogrencianne35 olsun hamileliğimizin keyfini çıkaralım kilolar gider nasıl olsa özleriz bu günleri 😂🧿
Kizannesii07000 Hanileanne ay yorumları okudum cok üzüldüm benim bebis 1.500 doktorum haftasiyla uyumlu sıkıntı yok dedi ama maşallah sizin bebislere saglikla gelsinler 🥰
Hanileanne Kizannesii07000 olur mu öyle şey hiç üzülme bana da doktorum kilosu iyi her şey yolunda dedi çok şükür ama bende ilk bakınca dedim acaba az mı ama doktorlarımız iyi demiş zaten aksi bir durum olsa söylerlerdi 🙃 maşallah sağlıkla gelsinler inşallah