ebru23 Kizlar gittim doktor yan odada sekreter gibi biri bakti bana kalp atisi dinletmek yok yine. Ultrason bile vermedi cinsiyet icin kucuk dedi 15+3 cocuk kocaman orda bende yarina randrvu yine aldim bosa randevu cikmis sizce gitsem sorun olur mu?
Senayyalcin ebru23 Daha başlarda olduğunuz için kalp atışı sürekli dinletmemesi normal nstye de girmezsiniz normal olarak kalp atışı falan duymak zor cinsiyeti de zaten devlet hastaneleri genelde 18den aşağı söylemiyor bir de hangi gün gitmiştiniz de yarına aldınız dün gidip bir daha diğer güne alırsanız değişik olabilir😊
seyhanmiray18 ebru23 bende devlete gidiyorum gebeligin basindan beri kalp atisi dinletmedi asla bebekle ilgi bsey konusmuyo kilosu boyu gelisimi hcbsey soylemiyo ultrason veriyo allahtan 😁 arada bir ozele gidip izliyorum.oglumu oyle devlet zaten 2 ayda bir muayeneye cagiriyo tahliller icin oraya gdiyorum
zeytinkiz ebru23 bende dün Ümraniye devlet hastanesine gittim bana da vermediler 😔 Esenler devlet hastanesi vermişti ama. Bazıları verıyor bazıları vermıyor demek ki 😟
Senayyalcin zeytinkiz Hangi doktora gittiniz bende oraya gidiyorum çünkü çok ilgili doktorlar da var önerebilirim
ebru23 Senayyalcin ben haseki sultangazi polikinik oraaya gidiuorum murat ekmez doktor asla hastalariyla.kendi ilgilenmiyo hep yardimcilari yada asistan bakiyo. Alper kahraman cok ilgili ve seninle kendi ilgileniyo asistanlaro sadece izliyo yani ne bilim detayli icinde kayit actiricam bir dahakine. 22 23 gibi gitcem zaten baya bi gitmicem
zeytinkiz Senayyalcin perinatoloji Ayşegül hanım’a gittim ama esenlerden oraya gitmiştim fetal DNA testi için. Birde sonucu almaya gideceğim onun dısında sürekli gideceğim bir hastane değil bayaaa uzak bana. Teşekkür ederim 😊
Makblekya ebru23 hasekide bahar diye bir doktor var oda çok ilgili geçen gün gittim ultrasonda gösterdi bana bak bu bebegin kalbi bu bebek bu kese falan diye baya ilgilendi sorular sordu memnun kaldım ben
ebru23 Makblekya valla zate. Randevu cok zor doktorlar merkezle polikilinikle gidip geliuo donusumlu bahar hanimi hic gormedim bulursam mutlaka alicam