Çok şükür banada yazmak nasip oldu hep hayalimdi doğum hikayemi paylaşmak ☺️ Hamileliğim çok şükür 26 haftaya kadar çok güzel geçti bulantı kusma yaşamadım hiç. Yeşil akıntı şikayeti ile doktora gittiğimde rahim ağzında kısalma olmuş erken doğum riskim çıktı o an ne yapacağımı şaşırdım ilk gebelk oldugu için çok korktum ama çok şükür doktorum sayesinde iğnelerle 32 haftaya kadar geldk . Kısalma devam etmediği için iğneyi kestk ve beklemeye başladık. Herşey güzel gidiyordu çatı ağrısı yalancı kasılmalar derken 37+2 de konrtülümde bebeğim doğum pozisyonunda idi çatı 39 da çatı muayenesi yapcaktı doktorum 38+0 da gecesi hafif hafif bel ağrım vardı her zamanki gibi kasılma idi sabah 7 de lavaboya çıktıgımda yoğun sarı sümüksü akıntım vardı tekrar yatağa geldm 5 dk sonra belime bi sancı girdi lavaboya gittim peçeteye kan geldi baya korktum hemen eşimi uyandırıp doktoruma haber verdm duş alıp hastaneye geçtik 5 cm açıklıgım varmş meğersem doğum başlamış aldı beni bi panik yatış yaptık hemen odaya geçtk nst alttan muayene derken açıklıgım hızla ilerledi çok hafif sancılarla taki ebeler suyumu patlatana kadar ondan sonrası beni aşırı zorladı ama çok şükür açılmam hızlı oldu sancı gelkçe çömeldim sürekli 12.30 ebe gelip baktı ve tam açıklık ama bebek kanalda değil sancı gelkçe çömelip ıkın dedi ve ben baya ıkındım sonra beni doğumhaneye aldılar doktorum geldi ve sancı gelkçe ıkındım doktorum karnıma bastırıp yardımcı oldu 4 ıkınmada 13.08 de oğlum balık gibi kaydı 🥰 hemen göğsüme verdiler çok güzel bi duyguydu çok şükür doktorum fotograf çekti dikişlerim atıldı ve odamıza çıktım oğluşla birlikte çok şükür hemen sütüm azda olsa geldi dikişler başta zorladı ama ağrı kesicilerle geçti çok şükür şimdi evdeyiz sürüm azda olsa geliyor. 3190 gr 51 cm doğduk. Uzun oldu biraz kusura bakmayın. Sormak istedklerinz varsa cevaplarım seve seve ☺️