Selinyunus 25 haftalık hamileyim mide aşırı yanıyor gebelikte hangi ilaçlar iyi geliyor yazabilirmisiniz
eilik Selinyunus Doktorunuz sizin için daha iyisini bilir bence doktorunuza danışın 😊 Biz burda ilaç ismi versek, alerjiniz olsa bişey olsa Allah korusun bilemeyiz 🥰 Yoğurt, süt, salatalık önerebilirim ama 😊
Zehra516 Selinyunus benimde çay içince bile yanıyor ama doktor cekiceksin anne olmak kolay değil dedi☹
ebrtpll Selinyunus Gaviscon şurup kullanıyorum ben. Yemeklerden önce yada sonra içiyorum iyi geliyor.
Mavis40 Selinyunus En iyi kararı doktorun verir kulaktan dolma ılacları asla alma bebegnı kendini riske atma..
Busraca Hafta dayım benim de o haftalarda başladı ama artık dayanılmaz bir hal almıştı 1 haftadır renni kullanıyorum doktorum yazdı hemen iyi geliyor tabi doktora danışmak gerek
Thutik Selinyunus rennie duo kullanıyordum ama 28. Haftadan sonra hiç etki etmemeye ve geceler boyunca yanmadan uyuyamamaya başlayınca lansor verdi. Hayatımı kurtardı diyebilirim. Neredeyse gebelik öncesi gibi rahat midem, kendisiyle aşk yaşıyoruz 🥰
Minigimm0611 Selinyunus gaviscon kullanıyorum ben yani tuvalete giderken bile yanımda tasıyorum desem yeridir 😂 Benimki cok aşırı normaldede hamilelikten öncede reflüm oldugu ıcın cok zorlanıyorum bu süreçte.