Nerminaslannn Ben 34+2 haftalık hamileyim ama kasılmaların nasil bişey olduğunu bilmiyorum yani bana bunu tarif edebilecek anneler var mi?? Benim zaten hamilelik başından beri kasık ve bel ağrım hep olur ama kasılma denilen seyi bir türlü anlamadim yani .🤔🤔
paradiseeeeee Nerminaslannn hemen tarif edeyim sana kasılmaların bende çok merak ediyordum al eline bi bezi çekince iki elinle geriliyor dimi he işte kasılma da o 30 dan sonra çok oluyor ben 36.6 bazen sofradan kaldırıyor beni migdeme doğru kasıyorda kasıyor
en_guzel_emanetlerim Nerminaslannn karnın birden sertleşip bebek bi yerde toplanıyor gibi oluyor karnın geriliyor
34_21_23 Nerminaslannn karnın normalde biraz yumuşaktır ama kasılma olduğu zaman karnın taş gibi olur sanki karnının içinde taş varmış gibi.
Bsmlh Nerminaslannn bebegın toplanması aşırı derecede kasılma oluyor sık olmadıkça doğum hazırlıgı diye geçiyor bazısı aynı zamanda kaşıkta iğne batması şeklinde Ağrı’da duyabılıyor
Mom5444 paradiseeeeee ya bende 33 haftalık oldum bugun biraz önce sanki yumurtalıklarıma iğne batırıyomuşlar gibi 2 dakika kadar ağrım oldu ama geçti sancımıydı acaba 🥺
paradiseeeeee Mom5444 onlar sancı oluyor yalancı sancı normal bu haftalarda git gide artıyor iştr o sancılar Allah hepimİze hayırlı sağlıklı kolay dogumlar nasipetsin
EgeDN Nerminaslannn sayenizde bende belirtilerimin kasılma olduğunu öğrendim Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın kavuştursun miniklere inşallah 🤲🏻❤️
en_guzel_emanetlerim Babybay erken doğum tehlikem var işte benimde bunlar aynı zamanda sancı oluyor 31+5de 1 cm açıklık rahim ağzı yumuşaması ve kasılmalarla birlikte sancılardan kaynakli 3 gün hastanede yattım ciğer geliştirici iğne yapıldı 33+5 günlük olduk bugün hâlâ sancılarım var dayanmaya çalışıyorum
Babybay en_guzel_emanetlerim geçmiş olasun inşallah bı kaç hafta daha dayanabilir bebiş. Benim karnım sürekli.tas gibi yarın doktora söyliycem. Nst ye de girerim herhalde ama korkuyorum bebiş erken.gelir diye. 🤷🤦🏻♀️
en_guzel_emanetlerim Babybay sağol canım inşallah vaktinde gelir ihmal etme sende doktoruna ilet şikayetlerini nstde çıkar bi sorun varsa umarım yoktur korkma ama ne olursa olsun streste çok etkiliyor stres yaptıkça daha çok kasılıyor insan