Mls_mls02 Kızlar 26 +5 günlük hamileyim az önce lavaboya girdiğimde kahverengi pembe gibi çok az bi akıntı gelmiş ilk defa yaşadım hamileliğim boyunca normalmi acaba bilemedim 🤷🏼♀️
Pelin__1 Mls_mls02 normal olduğunu sanmıyorum bende de olmuştu 22.haftada hemen doktora gittim, iğne oldum artı progestana başladım . 10 gün de istirahat verdi yatıp dinlenceksin demişti. Bence doktoruna görünmelisin
Nurcihn Mls_mls02 azda gelse doktora görün kanama normal değil burda kimse sana normal demez zaten beklmeni tavsiye etmem acilen git
Pelin__1 Mls_mls02 benim de çok azdı peçeteye gelmişti sadece. Tekrarlamadı da ama gittim çünkü kahverengi ile başlayıp kırmızıya dönebilirmiş riske atmak istemedim. Çok geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur
Whiterose89 Mls_mls02 gebeligin her doneminde lekelenme cok onemli hemen dr a ulasin insallah belki istirahat belki ilac verir
Mls_mls02 Whiterose89 doğru haklısın canım şimdimi yazsam yoksa bekleyip birdaha oluncamı yazsam bilemedim çünkü azdı bilemedim ilk gebeliğim birde