Busexxx Allah’ın izniyle kızımız olucak kendimi hep erkek diye alıştırdım öyle hissediyorum diye çok şaşırdım ama çok mutluyum sağlıkla gelsin inşallah 🙏 💖
Sulee_ Busexxx canim bende hep erkek diye düşünüyordum bugün doktorum kıza benziyor dedi ama esim hep kiz istiyordu ondan dahada sevindimm ama kesinmidirki
Melike Busexxx Hayırlısı olsun 😍bende hep erkek hissediyorum en başından berii. Sanki cinsiyetini söylemişlerde erkekmiş gibi geliyor 😂 Daha öğrenemedik cinsiyetimizi göstermiyor kız olursa bende çok şaşırırım 🤭
greybrde Busexxx bende 11. Haftamdayım cinsiyetimizi bilmiyoruz rüya gördüm oğlum oluyordu ama herkeste tersi çıkmış o gündem beri bende kızım olacak diye hissediyorum bakalım allah bize hangisini kısmet edecek 🥰🎈
_Aysgll_ Bende hep kız hissediyorum nedense 🤭 tabi daha ogrenmedik merakla bekliyorum. Sağlıcakla al kucağına inşallah canım❣️
Sulee_ Busexxx hayırlısı olsun bakalım bakalım kıza benziyor dedi kesin bisey demedi ama erkek olsaydı orda çıkıntı görür erkek derdi diye düşünüyorum
Busexxx Melike benim de ilk göstermedi bende sizin gibi sanki erkek olduğundan emindim ama işte şaşırttı bizi 😂