Goncala Bebeklerim küvezde allah rızası için dua eder misiniz , onlar iyi olsun başka bir şey istemiyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ayseyavuz Goncala Allah şifa versin yardım etsin inşallah kilolarimi düşük acaba kuveze grme sebepleri
Goncala iikiizler suyu azaldı bebeğin birinin bir de nst de sancım çıktı, kontrolden bir gün sonra alındı
Gardenya7 Goncala haftaları çok iyi hiç endişelenmeyin, 32 yi geçti mi birşey olmaz Allah ın izniyle 😊
Goncala Rabbim bu Ramazan günü hürmetine hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏻 biz evlatlarımızı kucağımıza alınca bayramı yaşayacağız bizim bayramımız o zaman
Senibeklerkennn Hayırlısıyla kucağınıza aldiginiz gunleride görürsünüz inşallah Rabbim gönlünüze ferahlık versin 🤗🤲🏻
baharko7 Goncala üzülme bişey olmaz Allah ın izliyle bende 33 haftalık dünyaya getirdim 3.kızımı 8 gün kuvezde kaldı şuan hiç bir sıkıntısı yok.. Seninkiler de çıkar inşallah içini ferah tut
Biryolcu Eşimin ablasının ikizleri var. Doktoru hamileyken 34e kadar bekleyebilirsek çok iyi demiş, kendisi 32de bahsettiğiniz benzer sebeplerle doğum yapmış. Gayet sağlıklılar şimdi. siz de sağlıkla kavuşursunuz inşallah 🌸