Gamzecvk52 Kızlar 33 haftadan sesleniyorum eğer temizliğinizi yapmadıysanız ve yardımcı olacak kimse yoksa kolları sıvayın tam 1 haftadır temizlik yapıyorum bitmiyor ve her gün bel bacak ağrısıyla uğraşıyorum 🤦🏼♀️ Keşke daha önce başlasaydım
rmeysaa12 Gamzecvk52 İnanın birilerinin yardım etmesi daha zor. Öyle tam güzel yapmıyorlar. Sallıyorlar. Kendinizi yormadan yavaş yavaş yapın. Sağlıcakla alın evladinizi kucağınıza insAllah 😍🤲
34_21_23 Gamzecvk52 33 haftalığız bizde annem asla izin vermiyor ya ne zaman konuşsak sakın dokunma eve kim var kim gelecek sanki diyo. Olduğum şehirde sadece arkadaş çevremiz var annem memleketten gelecek. Karışma eve aklını başına al tek başınasın zaten riske atma diyip duruyor 🤷🏻♀️ Bende pis pinti oturuyorum 😂😂
aslannaz21 Gamzecvk52 ah ahhh her gun yapiyorm temizlik takintisi var bu gun camlari sildim 34+3haftalik hamileyim halilar yikamadn geldi yarin dip kose dalip halilari sericem bi isim kalmiyo cok sukur gunluk yapmaya devam
mervg1 Ben de bugün 37ye girdim dolap temizliklerini perde işlerini iyi ki 32den bu yana yavaş yavaş yapmışım, şu an hiçbisey yapılmıyor toz almayı zor yapiyorum
Gamzecvk52 mervg1 şuan evin içinde kirlenmesin diye poşet geçirip kendime gezesim var 🤦🏼♀️ Hamileyken çok zormuş
mervg1 Gamzecvk52 al benden de o kadar, ufacık yorulsam carpımtım oluyor sizde de oluyor mu kızlar🙇🏻♀️
Hellolo Ayyy ben bugün yatak odasını yaptım ayaklarım davuuul gibi şişti 😁 hergün bir odayı yapacağım aynı anda da bebeğin kıyafetlerini yıkıyorum
Gamzecvk52 Babybay her gün bir yeri yapmayı dene bende öyle yaptım bugün her yer bitti şiödi de oğlumun kıyafetlerini yıkıyprum yarın ütüler yerleştiririm bir hafta da anca oldu eşim yardım ettiği halde erteleme derim
Gamzecvk52 34_21_23 ah canım bende doğurunca kapıya misafir kabul etmiyorum diye yazı yazıcam😁 gebelik başından beri kanama ve düşük tehlikem olduğu için 30 haftaya kadar yedim içtim yattım 😁 kimse gelmese bile evimin temiz olması beni çok mutlu ediyor diğer türlü çok pis olması bebeğim doğunca ona da zarar
Babybay Gamzecvk52 ben bebeğin herseyini hallettim yarın tam anlamıyla çantamı hazirliycam. Eve gelince yapmaya çalışıyorum. Eşimde yardımcı oluyor çok şükür biter inşallah 🤲
Gururunannesi Gamzecvk52 canm evim 3+1 tam daire bir gün oturma odami pencere yerler halı kanepe fln temizliyorum aynı gün birde yatak odasını mobilya yatak altı aynı şekilde şehrin tozu dumanı malum pencere önleri camlar sonra öbür gün mutfak dip köşe mutfak çok yoruyor misafir odasını da tekrar bir elden geçiriyorum orayı çok kullanmayinca kirlenmiyor. Birde giyinme odası var oğlumun odası olacak orayı öbür gün eşimle yapıyoruz orası yalnız altından çıkabiliecegim gibi değil
Gamzecvk52 Gururunannesi sadece 2 gün yatak odama ayırdım desem İnan kıyafetler insanı çok bunaltıyor 🤦🏼♀️
Hatice0992 Eşim yapıyor saolsun 6 gün kaldı dogumuma hiç bişey yapamıyorum kasılmalardan agrılardan yiyip içip yatıyorum