Seherucr Mom084 dün 1 saat boyunca hiç hareketini hissetmedim sadece taş gibi oldu karnım kaldı öyle onun için tedirgin oldum acile gittim hareketleri ve kalp atışı yavaş cıktı sancimda cıktı
Mom084 Seherucr benimde öyle oluyor karnım tas gibi sert olup ata ara bebek toplanıyor tehlikeli mi ki acaba
Seherucr mothers_baby2021 inşallah kızımızda sağ salim gelince 4 kişilik aile olucaz Rabbimin izniyle 😊
minikserce00 Seherucr rabbim tez zamanda ikinize şifa versin benım kasılma ve serlesme var cok fazla bebek hareket edıyor ama o hareket edınce cok acı cekıyorum sancı da arada oluyor bakalım ben de bugün yarın yine gıdıcem
Seherucr minikserce00 amin insallah Allah razı olsun. 🌸 ihmal etmeyin ben bi haftadır her gün hastanedeydim artık durduramadılar hepimiz sağ salim kurtulalım inşallah çok geçmiş olsun sizede
minikserce00 Seherucr cok sagolun bana pazar gunu yatiş yapalım dedi ama 20 aylık oglum var bakıcak kimse yok yatamdım 😓
Rumeysagnc Seherucr ya benim de 2 3 gündür sancım var yürüyemiyorum ağrıdan dün 3 saat boyunca hareket etmedi sabah dinledim bi iki pıt pıt attı bugün de aynı az hareket ediyor şuan alt tarafından vuruyor ama sanki çok derinden geliyor belim de ve kalça üstünde sancım var sizce ne yapmalıyım
Seherucr Rumeysagnc bence riske atmayın en azından içiniz rahatlar bi gidin muayne olun derim inşallah bi sıkıntı olmaz Rabbim yardımcınız olsun 🌸
Seherucr Rumeysagnc şahsen ben beklemezdim ki beklemedim de bir haftadır her gün hastanedeydim nstde sürekli siz bilirsiniz fikrinizi etkilemek istemem ama ben olsam giderdim 4 üne var daha 🙄
Tazeanne11111 Bende bu gece 34 haftalık oluyorum . Hareketlerini çok nadir hissettim bugün. Normalde durmazdı yerinde şimdiye kadar . Karnım taş gibi şu anda . Eşim evde yok gelsin acile gideceğim bende umarım bir problem çıkmaz
Seherucr Tazeanne11111 benimde öyle oldu birden oldu . Allah sağlık sıhhat versin inşallah bisey çıkmaz 🌸
Seherucr Selnyy ben ilk gebeligimde sanci falan çekmedim hiç. İkincide öğrendim karnımın sol altından belime vuruyordu 🤷♀️
Seherucr Mom084 süresine bakin . Kısa kısaysa sorun olmuyor ama uzun süreli kasılmalar sorun oluyor malesef. Benim dün 1 saat kasildi kaldı hareketsiz onun için riske atmadık gittik hemen
vezza06 Seherucr canım eğer ciğerleri gelişmişse kuvezde bile kalmaz merak etme benim kızım 2100 kg doğdu şimdi 3 yaşında ne kuvezde kaldı ne bi rahatsızlık yaşadı şuan yasitlarindan bile fena bıcır bıcır inşallah senin evladinda öyle olur kalbini ferah tut rabbim yardımcn olsun
Seherucr vezza06 ay inşallah çok sagolun ya Rabbim size bağışlasın yavrunuzu 🌸 tek isteğim sağ salim kurtulalım yavrumuzuda alıp evimize gelelim Rabbim yüzümüzü güldürsün . 34 haftalık ya acaba ondan mı küvoze girer falan dedi doktor bide doğum şişliği oluyo o inince kilosu gidiyo iyice