Aydann123 9 hafta 2gunluk hamileyim daha doktora gitmedim 3gundur benden kahve rengi akinti geliyor basina gelen varmi neden ola bilir .Bu arada 2ci hamileliyim oglumda olmamiwdi boyle sey
[silindi] Aydann123 3 gun uzun bir sure doktora gitmelisiniz ilk gebeliginizde olmamasi normal çünkü olmamalı zaten
Dilara0638 Aydann123 bence acilen bi doktora görünün benimde 7. Haftada kahverengi lekelenmem oldu düşük riski vardı içerde kanama alanı ve kasılmalar vardı hemen iğne vurdurup ilaca başladım sizede verecektir bence
Nesityyy Aydann123 canım benimde kahverengi akıntım var.. Doktor plasenta dışında kanama. olduğunu söyledi ve kurumaya başladığı için kahverengi dışarıya atıyor diyo hatta düşük riskim olduğunu söyledi ama sen mutlaka doktora git hatta acile git hiç bekleme çünkü her bir insanı vücudu başka..
Aydann123 Dilara0638 oglumdada dusuk tehlikem olmusdu 16ci haftasinda ama o zaman kan gelmisdi simdi sanki kan kalinca rengi deyisir ya oyle akinti bu o zaman gidib goruneyim
Dilara0638 Aydann123 içerde kanama alanı oluşmuşsa dışarıya gelen kahverengi leke içerde beklemiş kan olabilir işte o yüzden mutlaka ya doktorunuza yada bi acile gidin
Aydann123 Nesityyy tamam canim tessekur ederim bundan 5 gun falan oncede 1gun geldi sonra gelmedi ama 3gundur yine geliyor korktum en iyisi bir doktora gideyim insAllah bisey olmaz 😔
Dilara0638 Aydann123 korkma öyle kanama alanı varsa iğne verir hemen yaptırırsın bide progestan başlar biraz dinlenerek ilaçlarını kullanarak atlatırsın inşallah benimde 7.haftada başladı 9da bitti şükür çok korkmuştum ama gerekli tedbirler alınınca geçiyor inşallah 🙏
Aydann123 Dilara0638 dinlend biliyormuyumki 9 aylik oglum var dis cikariyor cok huysuz surekli kucaga istiyor 🤦🏾♀️
Aydann123 ege_ayaz_mom bilmiyorumki zaman bulamiyorum oglumda dis cikariyor huysuz yemin ederim yemeye vakit bulamiyor affedersin tualete nasil gitdiyimi bile bilmiyorum 🤦🏾♀️
Aydann123 Ervan gidicem korktum oglumda 11 hafta oldu sonra gitdim doktora gorundum simdide oyle yapayim demisdim ama korkdum beklemekle olmaz bisey olur kendimi affetmem
ege_ayaz_mom Aydann123 canım ama hamilesin sonuçta onada zaman ayırmalısın eşine söyle bence hemen seni bı doktora götürsün 😶