ozlmakdmr **İşteyim çalışıyorum yemek konusunda çıkmazdayım fikir verin birazcık siz neler yaptınız **
HilalYlmz ozlmakdmr bende bekliyim belki fikir olur benim de akşama yemeğim yok 6dan sonra ekstra koşturma başlıyor 😬
AhahHbzhz ozlmakdmr kızartma düşünüyorum kızımla tekim bugün zaten oruc tutamıyorum öyle yer geçeriz diye dusundum
Ozge98 ozlmakdmr ben oruç tutmuyorum eşimde sahursuz tuttuğu için evdeki kahvaltılıklar bitmiyor bi türlü onları değerlendirip pizza yapacağım bugün yanına da patates kızartırım 🤗
Mom54544 ozlmakdmr Süper fresh in mantisini almıştım onu yapacağım yanına da bı çorba yaparım turşu falan yeriz iyice pratik yemekler yapmaya başladım kasılma alanın var dedi doktor dinleniceksin dedi ama nerdee 🤷 aynısını sabah sağlık ocağındaki doktorum da dedi dinlenmen lazım iyice diye 😔
Seda_nrr ozlmakdmr etli veya tavuklu bulgur pilavı çorba salata hem kolay oluyor hemde güzel oluyor 🥰 işten eve geçer geçmez düdüklüye koyun pilavı çorbayı yapana kadar haşlanmış olur zaten:)
Syma-ma ozlmakdmr dünden yoğurt çorbası var bugün de fırında papates püreli tavuk sote ve salata 😃 tek çeşit yeter çok karıştırmaya gerek yok 🤣
34_21_23 ozlmakdmr bugün yapmıyacak eşim nöbette ama dün kıymayla köfte yaptım patates soğan biber vs büyük büyük tepsiye koydum fırına verdim uydurma bi yemek yaptım tadı da iyiydi 😂😂😂