Minnakkannesi Şimdi kontrolden çıktım bebeğimin boynunda kordon dolanmış ama önemli değil dedi doktor çocuk hareketsiz kalırsa mutlaka gel dedi bu durumu yaşayan oldu mu çok korktum
Esmos26 Minnakkannesi yaklaşık 2 aydır çözmedi oğlum hala boynunda kordon var bir tur ama doktorum kolye gibi gevşek korkma dedi çok şükür bir sıkıntımız yok beslenmesi falan çok yerinde içinizi ferah tutun hareketlerini zaten siz anlıyorsunuzdur tedirgin olursanız gidersiniz hastaneye hemen 😊 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
etrhn Minnakkannesi hamileligimin son ayinda bebegin boynuna bir sira kordon dolandigini farkettiler ama onemli degil dedi doktor. normal dogum yaptim bi sorun teskil etmedi
219Eyll Minnakkannesi benim kızım doğduğunda boynunda kordon dolalıydı .normal doğum yaptım öncesinde bilinmedi doğduktan sonra gördük ama bir sıkıntı yaşamadık çok şükür
Minnakkannesi Gizem957 aslında hareketi iyiydi ama oturmadığı sürece pek hissetmiyorum küçük oğlum var iki yasında onun Peşinde koşmaktan pek oturup anlamıyorum
Minnakkannesi Esmos26 inşallah ya kuzenim çocuğunu bu şekilde kaybetti arkadaşımda çok korktum o yüzden doktora bile güvenemedim
Minnakkannesi Gizem957 kordon dolanmış bebeğin boynuna karbonda ölmüş ve anneyi zehirlemeye başlamış 9 aylıktı doğuma bir iki vardı bayılınca anladılar