Zeyno26 Kızlar 10 haftalik hamileyim bazi balik türleri hamileyken yenmiyor diyorlar, hangi baliklari tercih etmemeliyiz 🤔
zeytinkiz Zeyno26 Somon hamsi en garantilisi bende sadece somon yiyiyorum. Bazılarının civa oranı fazla.
Aslhn12 Zeyno26 ben balık yiyemiyorum önceden çoook severdim ama şu an hamile olduğum için aşırı mide bulantısı yaşıyorum bırak kokusunu ismini anınca bile midem kalkıyor keşke yiyebilsem:(( ton balığı hamsi ve somon uskumru Sardalya tüket
Boncukgiller003 Aslhn12 aynen bende önceden çok severdim ama hamile kalalı ağzıma sürmedim tiksindim. 32 haftalık olduk hâlâ yiyemiyorum
Zeyno26 Aslhn12 ben de tam tersi pek aramam :)) ama bebis icin yemek istiyorum, gecmis olsn canim.mide bulantisi cok kotu
Nesli23 Zeyno26 ben doktora özellikle sordum dip balıkları ve ton balığı tüketme dedi yüzey balıklarını tüketin demişti
07-02-2019 Zeyno26 Bn alıyorum balıkcılarda buzluktan ztn kısında buzluktan yine doktorunuza danıısın hatta 2 haftada 1 3 haftada Bı balık tuketmıstım ilk hamılelıgımde doktorum balık hapını 1 kutu yeterli ozmn demıstı Bı kutu kullanıp bırakmıstım
zeytinkiz Zeyno26 Somon her mevsim bulunuyor kemikleriden ayırmalarını isteyin temizleyip veriyorlar. Fırında veya kızartma olarak yiyebilirsiniz 🤗