Melisa2409 Merhaba, asıl sorum şu ki ritmik kasılma olması gerekiyo diyoruz ya kasılmalar arasında kasıktaki beldeki agri da geçiyo mu yoksa sürekli ağrımaya devam ediyo mu
melekmustafa Melisa2409 herkeste farklı oluyor, benim de önce kanamam oldu saatler sonra sancım gelmişti
midekoruyucu Melisa2409 ayy ben de suyumun banyo filan yaparken gelip de hissedememekten korkuyorum 😰 acaba hisseder miyim banyoda suyun altında ne bilim 😅
Oozgn Melisa2409 kişiden kişiye fark vardır tabi ben kendimi anlatayım sık sık ağrılar geliyor geçiyor ama sıklaşiyor ishalden vurdu beni tuvaletten çıkamayınca acile gittik suyum falanda gelmedi acilde bir çatı muayinesi oldum 8 cm açılma 😱 hemen doğum odasına götürdüler ağrım yetersiz diye suni ağrı ile 2 saatte doğurdum
TheBaby Melisa2409 Aynı belirtiler vardı bende canım. Bugün doktor çağırdı. Sancılarım var ama doğumada daha var. Gerçekten çok ağrı çekiyorum ama. O yüzden ayın 6’sına gün verdi
Melisa2409 TheBaby ya sürekli kasiklarimda agri var bacağıma doğru vuruyo bazen ama öyle düzenli değil. Sürekli adet olacakmışım gibi bi his daha çok
midekoruyucu Melisa2409 kimisi diyor altına yapıyo gibi hissediyosun ama tutamıyosun diyo ama ne biliyim ya anlamazsak 😅
midekoruyucu SutlacimiYedimmiBen 🙈 neyse en azından bi farkı varmış içim rahatladı biraz 😅 teşekkür ederim