Gizem957 33 haftada bebek hareketi azalması normal mi önceki güçlü hareketlerinin yerini kımıl kımıl hal aldı doktora gittim suyu neyi normal dedi 3 gün sonra gel dedi bidaha bakacak günde on hareket mi saymalıyım yoksa Bi saatte on hareket mi etmeli
Su123 Gizem957 doğuma yaklaştıkça yeri daralır eskisi gibi hareket etmez saatte 5 hareket say demişti doktorum bana soluna yat tatlı şeyler ye bir saat bekle hareket etmezse acile gidip görün bu haftalar dikkat etmek lazım sağlıkla doğsun🌸
kubr_pak Gizem957 Her hareketi tek olarak sayacaksın, zaten büyüdükçe yeri daraldıkça eskisi kadar hareket hissedemezsin demişti doktorum bana
kubr_pak Gizem957 Biz 35+3 günlük olduk, 2 gündür benimde azaldı gibi hissediyorum, korkuyorum da ama çikolata tatlı bir şeyler yiyip sola yatınca hareket hissediyorum, yeri daralıyor ister istemez hareketleri kısıtlanıyor
kubr_pak Gizem957 İçini ferah tut, kötü düşünüp kötüyü çağırma, çok korkuyorsan bi hastaneye git ultrason ve nst ile hareketlerini izlerler
Gizem957 kubr_pak dün gittim işte ultrason a baktı normal dedi nts de önce hareketsiz sonra hareketlenmişti 3 gün sonra gel dedi yani tamamen hareketsiz değil ama önce güçlü hareket hissederken şimdi yalandan hareket ediyo o kafamı karıştırdı
kubr_pak Gizem957 Yeri daralıyor çünkü annesi artık, büyüyor o yüzden birde belki ters dönmüştür sırtını karnına dayamıştır hareketlerini derinden hissedersin o zaman
Gizem957 kubr_pak ayy insallah saglıklı sıhhatli kucagımıza alırız çok zormuş hamilelik bide ilk olunca
kubr_pak Gizem957 Evet ilk olunca tecrübesiz oluyoruz, korkuyoruz biraz 😏 Hepimiz sağsalim kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻
Ftm25 28 haftalik hamileyim sabahtan beri hic hareket etmedi bebegim vikolata da yedim hala birsey yok doktora gitmelimiyim