Elifkylc Beta hcg 6 çıktı kızlar doktor cuma günü yine bi tekrarlayalım dedi geç döllenme oldu büyük ihtimalle adetim 7 gün gecikti 😊😊
Aslhn12 Elifkylc çok sevindim canım 😍😍 büyük ihtimal evet geç döllenme oldu ama sorun değil. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin 🙏🏻🤲🏻🤲🏻
MinikMucizeninAnnesi Elifkylc yaaa adet günlerimiz aynıydı seninle çok çok sevindim bende pozitif gördüm seninde böyle çıkmasına çok mutlu oldummmm 🥰🥰🥰
Dygg Elifkylc gözünüz aydııın🙏 İdrar testinde çıktı mı acaba? Benim de bir hafta gecikti yarın kan vereceğim
Elifkylc MinikMucizeninAnnesi bende çok mutlu oldum ama adetim 6 gün gecikti beta 6 çıktı bi sorun varmı diye düşünüyorum 🙄🙄
Elifkylc Dygg idrar da çok ama çok silik çıktı hatta paylaştım ışıkta görünüyordu kuzum teşekkür ederim
Sadece_anne Yani hevesinizi kirmak istemiyorum ama 1 hafta gecikmeye cok az 6. İnsaAllah saglikli bir gebeliktir canim.
Delicesareti 7 günlük gecikmeye değer çok düşük önemli olan iki günde iki kat artması inşAllah sağlıklı bir gebeliktir 🤲
Nergisseher Elifkylc gözünüz Aydın benim de adetime 5 gün var dün beta baktırdım ve 7.42 çıktı inşallah güzel sonuçlar alırız ❤️
Mom850 Elifkylc gözünüe aydin inşallah sağlıklı ilerleyen bir gebelik olurrr darısı bana ve tüm isteyenlere
Dilara0638 Elifkylc geç döllenmedir inşallah yükselir hiç kafana takma stres yapma sabırla 2 günde bir kanlarını ver 😊 erken öğrenmek bu yüzden biraz sabır yorucu ama buda güzel yanı olsun inşallah 🙏