prensesannesiiiii Akoalalover sordum üstüne basa basa değişmez dmi diye niye değişsin dedi 1 ay sonra yine gidicem o zaman tam belli olur😌
Nergis0 Akoalalover ben oğlumda bırak kusmayı mide bulantısı bile yaşamamıştım. Bunda cidden 7 24 midem bulanıyor. Doktor 12. Haftada yüzde 60 erkek gibi ama belli olmaz dedi. Bana kız gibi geliyor bu sefer bakalım gorucez 💓
26Merve Omerhatice Senin anlattiklarin a dan Z ye bende arkadaşım ilk gebelik dahil 😂tek farkı buda erkek
Biradettugce Akoalalover benim aşırı tüylenme ve sivilcem oldu ve burnum büyüdü , 17. Haftamda bebeğimi hissettim. Hiç bir şekilde mide bulantısı vs gibi şikayetlerim olmadı cok rahat geçiyor, ve hep tuzlu tatları canım istiyor oğlum olacak :)
Belinay01 Akoalalover kızıma hamileyken sadece bulantım vardı çok uyuyordum günlük işlerimi yapabiliyordum şuan oğluma hamileyim çok zor geçirdim tiksinme halsizlik bulantı vardı kolumu kaldırıp yemek bile yapamıyordum kişiden kişiye değişiyor
mavisevdasi Akoalalover tüm belirtilerim erkekti yüzüm güzeldi çok rahattım kusma vs yoktu ama karnım yuvarlak ve bebişim geç oynadı ondan mı bilmem kızım olacak inşallah😍😂
Feyza-nur Akoalalover valla kızı bilemem de benim oğlum 21 haftada anca oynadı kendini gösterdi erkek ama bence nazlı olacak 😂
MDT Akoalalover benim ilk gebeliğim o yüzden kıyaslama yapamayacağım ama bana öyle şeyler doğru gelmiyor.Kızı erkeği yok bence çoğu şey bünye meselesi
ada94 Akoalalover kızımda aşırı aşırı zor geçti. Suan erkek Allah’ın izniyle ufak tefek şeyler olsa da rahatım ☺️
Gul716 Akoalalover oğlumda bulantılarım çok olmadı ama vardı yine baş ağrım çok çok vardı onun dışında rahat bir hamilelik geçirdim şu an 18+4 haftalık kız bebeğe hamileyim bunda şükür daha daha rahat geçiyor hiç bulantım olmadı diyecek kadar azdı onun dışımda halsizliğim var baya oda sanırım köy hayatında yaşadığımız için kaynaklanıyor ama şu doğru kız bebeklerde daha geç hissediliyor hareketler oğlumda daha erken hissetmiştim 🥰😂
Durubatu 5 yaşında kızım var çok rahat bı hamilelik geçirdim kusma bulantı hiç bişey olmadı 2.hamileligimde aynı öyle hatta ilk zamanlar kesin kız yine dedim ama oğlum olcak ☺️
Balonnnnn Akoalalover ikinci erkek doğacak bir ay sonra. İlki muhteşemdi ikincisi bayaaa zor geçti. Dr kız erkek değilde genelde ikinci kendini hissettirir demişti. Tabi her şey etken dönemine göre sağlık durumunuz vs. Ama ikisi de erkek olmasına rağmen birbirinden tamamen farklı hamilelik geçirdim şekli bile farklı
[silindi] Akoalalover ilk hamileligim cok kolaydi cok da hareketliydi bebegm kızdi. Smdi hamilelgm zor geciyor yine cok hareketli ve yine kiz😅
[silindi] prensesannesiiiii ilk varlığıni 12 13 de hissettim suan 19+5 baya tekmeler dönmeler hepsini anlıyorum şükür 😊
prensesannesiiiii [silindi] ben suan 13 haftalığım ama daha bıse hısetmedim hissetmek istiyorum utrasonda cok hareketli ama ben hısettmedim bazen ıcımde bıse oynuyor gibi hissediyorum ama emin de olamıyorum😌😌