Zelsonr AydanSahinSaban Anladım canım haklısın. Ammman boşver yaa sen ve babası yetersiniz prensesime😍😘
Zelsonr nurcan_06 Yaa maşallahhhh 💚 Bana hiç fayda etmedi canım kutu olduğu gibi duruyor dört tane mi ne kullandım yan etki yaptı bir daha kullanmadım😏🙄
Ebru1984 Ekim basi degil ama 2. veya 3. haftasi dogum olacak nasipse. Suan 14+3 haftalik benim. Karniniz ne durumda belirginlestimi??
Araz5_said4 Ebru1984 benimde ekim 18 tahmini diyor 3incu doğum olduğu icin suan karnim cıkmış durumda belirgin lesmis bende 16 hafta oldum
Ebru1984 ATC benimde ayni öyle. Tavuk ve et görcek gözüm yok. Bulantilar gecti sayilir. Karnimda hemen cikti. 2. hamileligim.
ATC Ebru1984 2.gebelikte çabuk çıkar derlerdi inanmazdım öyleymiş kaç kilo aldın şimdiye kadar ben ilk hamileliğimde toplam 10 kilo almıştım ilk 4 ay hiç almamıştım ama bunda daha 16.hafta da 2.200 almışım cinsiyet belli mi
Ebru1984 ATC evet aynen benimde daha cabuk cikti. Suana dek 1,5 kilo aldm (evde öle cikiyor)Doktorda 2 kilo cikar. Hamile kaldigim kilomda tabiki ilk hamileligim gibi degil bu sefer 3-4 kilo fazla kiloyla hamile kalmistm
Jasminem Littlespy ton balıgında yüksek civa oldugundan dolayı doktorum yememem gerektıgını soylemıstı aynı bilgi internettede var arastırın ıstersenız sizde
Littlespy Jasminem ben de doktoruma sorduğumda ton balığı içerisindeki civanım zararlı sayılan değerlerde olmadığını söylemişti o yüzden ara sıra yiyorum. Çok sık yemiyorum zaten.
Anne_Karina Deniz1990 benimde ekim 13 tarihim.. bulanti kusma tiksinme hic yok, kanamam var günlerim sıkıcı ve yatarak geçiyor🙄
Halenur_58 Eema rabbim şifa versin canım benim kardeşimde korona şuan oda hamile zor atlattı ateş halsizlik öksürük geceleri hiç uyuyamıyordu inşallah çabuk atlatırsın
Halenur_58 Anesanne hı anladım canım ben sen Sivas’ın ilçesinde doğdum büyüdüm eşim sivaslıydı sivasta yaşıyorum şimdi 😘
Damla5 AydanSahinSaban çok değişik ya gerçekten😂 ama normal bir durumdur heralde olabilir hamilelikte diye düşünüyorum 🤔