Mollier AydanSahinSaban devlete mi gittiniz? Bir de özel kliniğe gidin.Diş agrısı çekilecek çile değil.
Mollier AydanSahinSaban anladım.Diş çekimi olacaksa kanama olabilir.ama dediğim gibi benim kanal tedavimde kanama olmadı.gebelikte sadece röntgenden dolayı tehlikeli deniyor.onda da koruyucu yelek giyiyorsunuz.ben röntgen çektirmedim.Umarım bir çözüm bulunur.Çok geçmiş olsun.🌸
AydanSahinSaban Mollier rontgensiz kanal mi dolgu mu oldugunu anlayabildi mi bnmki bilmem gerekiyor dedi da cok teşekkür ederim biraz daha duramayacak olursam mutlaka gidicem tekrar
SemaOner AydanSahinSaban mrb canim ben pazartesi 20 lik dis çektirdim cerrahi çekim ile bi sıkıntı olmadi
Mollier AydanSahinSaban biraz kumar oynadık aslında.röntgen en doğru sonucu verir.Ama diş doktoru bakıp sıkıntılı dişin bu olduğunu düşünüyorum dedi.ilk üç ay uygulama yapmıyoruz ama sizinki son raddeye gelmiş artık yapılması gerekiyor dedi.Şükür yaptırdım rahatladım.
AydanSahinSaban Mollier bana dayanilabilir dedi risk aliyorsan yapalim dedi bana topu atti anlayacağınız. Bende daha önce düşük yasadigim icin korkumdan karar veremedim açıkçası
Mollier AydanSahinSaban agrı kesiciyle idare edecebiliyorsanız edin tabi.Ben ilaç da aldım serum da fayda etmiyordu.
AydanSahinSaban Mollier çok teşekkür ediyorum bilgiler icin 🥰 rabbim bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsn inşallah
Merveumut02 Deniz1990 bende 17 haftalık gebeyim bende soğan sarımsak kokusundan midem bulanıyor ilk zamanlar çok çok kötüydüm yavaş yavaş düzeldimm
a_burcu_bur Bebitox aaa aynıyız sanırım benim de şu an 18+5. Detaylıyı kaçıncı haftada yaptırıcaksınız. Bi de normal doğum mu düşünüyorsunuz. Sezaryende 10 gün falan önce oluyo deniyo. Benim de 13 Ekim olur belki 🤷🏻♀️🙏🏻🥰
Bebitox a_burcu_bur ben normal şimdilik 3.dogumum olucak ikisi normal di buda bi aksilik çıkmazsa normal olur inşallah detaylı için 20.haftada gel dedi
Dry2534 Deniz1990 benim de 12 ci haftaya kadar sürdü sonra yavaş yavaş düzeldi şuan 16 . Haftada iyim herşeyi yiyorum insllah sizde zamanla iyi olursunuz