AydanSahinSaban Zelsonr siyah bronZ hatta rengini de cok begenmistim ama forumdakiler onun yerine litetrax 4, yoyko, pierre cardn, prego implayi filan onermisti ordan baktim digerlernden en ucuU pregoydu iste
Zelsonr AydanSahinSaban Anladım canım ama pahlilar yaa napicam bilmiyorum artık bakalım nasibimizde ne varsa onu alıcaz tabi birbirimize danışalım olur mu belki fikir olur birbirimize
AydanSahinSaban Zelsonr buarada kolun nasıl 🤦🏻♀️ bugun resmen kolum felcli gbi cok agirlik var ya 🤦🏻♀️😕 ağrıyor baya
Zelsonr AydanSahinSaban Çok şükür şuana kadar hiçbir ağrı yok hamdolsun. Yaa rabbim şifa versin inşallah fazla uzun sürmez bu ağrı 🤦🤲
Zelsonr AydanSahinSaban Canım nasıl oldun nerelerdesin🤔 @Ayceycev Kızlar detaylı ultrasona girdim bugün🤭😍🤗
Zelsonr @Ayceycev @AydanSahinSaban Canlarım bu takım nasıl acil yorumunuzu bekliyorum? https://resimyukle.link/i/U9q6N
Zelsonr @AydanSahinSaban @Ayceycev https://resimyukle.link/i/UeISV birde bu var canlarım hem oda yapıcam hemde ekstradan anne yani alicam fikirlerinizi merakla bekliyorum
Ayceycev Zelsonr sepet beşiklere bayılıyorum ben bence çook güzel 🌸 ben şimdilik oda yapmayacağım için normal beşik alacağım ama oda yapsaydım heralde sepet beşik alırdım
Zelsonr Ayceycev Sağol canım işte internet olduğu için biraz tereddüteyim hepsi buradadan alıcam ama bilmiyorum sepet beşik okeylendi ama oda da hala nasıl geleceği hakkında fikrim olmadığı için korkuyorum
Zelsonr Ayceycev Bende çok seviyorum o yüzden almak istedim. Yaa inşallah en guzelleri sana da nasip olur😘🤲💕
Zelsonr Ayceycev Hiç korkma canım bu biraz kişiden kişiye değişiyor mesela @AydanSahinSaban onun kolu agriyormus. Benim çok hafif ağrıyor ama hani engel değil işlerime çok şükür öyle ağrılı geçmedi 🤷🤲
Ayceycev Zelsonr ben genelde trendyoldan alıyorum ama hepsiburada da bilindik yer sıkıntı olacağını sanmam
Ayceycev Zelsonr oldum şimdi bakalım nasıl olcak 😅 çalışıyorum ben çalışmasam çok sıkıntı değil de, dayancaz artık acısa da 😬💜
Ayceycev Zelsonr ya kuzu ben hepsiburadayı çok bilmiyorum ama trendyolda mesela iadeler çok sorunsuz bi şekilde gerçekleşiyor o yüzden sadece trendyoldan gönül rahatlığıyla alıyorum. Satıcının yorumlarına bak iyi araştır bence. Ben daha önce gittigidiyordan saat almıştım 8 sene önce 150 tlye, dolandırılmıştım ama trendyolda böyle bir şey olma şansı yok tüm satıcıları onaylı ve kontrol altında oluyor