Deniz1990 Selam kızlar ben 17 haftamdayım ilk 3 ay çok zor bir hamilelik geçirdim bulanti hazimsizlik koku hassasiyeti yemek yiyemiyordum sonra düzeldi ama hala etten, balıktan ve yumurtadan tiksiniyorum bu gecmicekmi 9 ay acaba. Sizin nasıl geçiyor günler?
Zezeeeyyldrm Deniz1990 bende hala tiksinyorum umaım bir an önce geçer balayını bende görmek istiyorum 😊
Meless Deniz1990 ben yumurtayı ilk menemenle yemeye başladım 1 hafta falan hergün menemen yaptım. Sonra tek başına yemeye başladım sizde öyle deneyin
minikprensimmm123 Deniz1990 Ekim başı değil ama 11 Ekim bizde ağrıların varmı canım bel veya kasık larda batma 🤗🤗
Deniz1990 Zezeeeyyldrm Sormayın aynen boyle doya doya kahvaltı yapmayı ozledim sucuklu yumurtalı falan … inş gecer en kısa zamanda 😒😒
Deniz1990 Meless O kokuyu aldığım an bitiyor bnm icin malesef. Ne güzel sizin geçmis bnmde gecer ins 😒
perilice123 Deniz1990 baharatla falan deneyebilirsiniz aslında kokusunu kıracak şeylerle. Ben öyle yaptım hatta eti bile ev köftesi gibi yiyebiliyorum arada. Ama et et şeyler asla🙈
Zezeeeyyldrm Deniz1990 inşalalh canım ben kilo verdim henüz kilo alamadım bi yandan iyi aslında çok kilo almamış olurum diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı😁
Deniz1990 Zezeeeyyldrm Zezeeeyyldrm Aynen canım bende hic kilo almadım henüz. Daha önümüzde aylar var hayırlısı 😁
Araz5_said4 Zezeeeyyldrm bende 15 haftalık ama miğde kramparli bulantim çok fazla iki tanr çocuğum olduğu için mecbur onlara grip hazırlıyorum mutfaga ama cok zor benimde yeni başladı 2 3 haftadir
minikprensimmm123 Zezeeeyyldrm Ben 5 kilo verdim ya doğru düzgün yiyemiyorum yesem midem bulanıyor kusacam diye korkuyorum akşam yemekten sonra zaten ne yesem çıkıyor napacaksam🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
AhahHbzhz Deniz1990 ekim 20 doğumum 15 haftalik bebisim 2 gündür karnımın için acıyo resmen belim ağrıyo yarin kontrol var bakalım paşamızın keyfi yerinde mi:)
minikprensimmm123 AhahHbzhz Bel ağrısı herkesde var ya bende de var canım kasıklarımda batma oluyor 🤣
minikprensimmm123 AhahHbzhz Ya evet arada bende de oluyor ama ilk gebelik belki de ondan rahim büyüdükçe bağlar geriliyor gevşiyor muş canım benim özel bölgeme bile arada kramp giriyor 🤣🤣 göbeğimin biraz altında arada bir seğirme sertleşme gibi bir şeyler oluyor sanırsam bebek hareketi 🤣
Littlespy Deniz1990 17+5′ten merhabaaa 😃 tam 1 ekime geliyor tahmini doğum tarihi 😃 benim de ilk aylarım dediğiniz gibi oldu.nşimdi yumurtayı salata yaparak yiyorum, et yiyebiliyorum. Balık olarak da ton balığından salata yapıyorum. Ekişili bişeyler işin içine girince yiyebiliyorum 😃 baştaki iştahsızlık yerini sürekli acıkmaya bıraktı bende 😂😂😂
Jasminem Littlespy ton balıgında yüksek civa oldugundan dolayı doktorum yememem gerektıgını soylemıstı aynı bilgi internettede var arastırın ıstersenız sizde
minikprensimmm123 Zezeeeyyldrm Canım bana zintona diye bitkisel takviye verdi zencefilli onu Bi kez içtim sonra afedersin su gibi akıntı başladı acil gittim doktora su geliyor diye korktum normal akıntı dedi o günden beri o ilacı korkudan içemiyorum onu bıraktım düzeldi geri