alininannesiii Hamile pantalonu kaç haftalıkken giymeye başladınız ve aldınız ben şuan 14 haftalığım 36 38 beden oantalon giyiyorum bacaktan oluyor ama düğme ve fermuar kapanmıyor nerden kaç beden aldınız yardımcı olurmusunuz giycek hiç bişeyim yok 😒😒
Prensesiminyolculugu alininannesiii bu bence herkese göre değişir yani kaç haftalikkeni yok çünkü normal pantolonlar a kısmı bacak kısmı çok sıkıyor ve rahatsız ediyor ben de erkenden aldım 11+4 haftaligim en çok lcw da çeşit var ve fiyatlarda uygun ordan bakabilirsiniz
AnneKuzusu26 alininannesiii ben lcw dan 1 tane siyah hamile pantolonu aldım çok dışarı çıkamadığım için sadece 2 tane hamile kıyafetim var başka da yok eğer düğme kapanmıyorsa alma vaktin gelmiş artık normalde kaç beden giyiyorsan o bedeni dene bacaktan olduysa göbek kısmı penye kumaş olduğu için esniyo zaten hamileliğin sonuna kadar kullanırsın benim öyle oldu
Mom8899 alininannesiii 25+5teyiz hala eski pantolonlarımı giyiyorum, hamilelik taytı aldım L ve XL bedenlerde. İlerleyen zamanlarda kullancam tayt en mantıklısı bence
Taze-Anne28 alininannesiii ben 4 aylıkken ilk almışım ama siz sıkıyor diyorsanız kesinlikle alın inanılmaz rahatlatıyor. Zaten başlarda rahim aşağıda olduğu için bel kısmının bol olması önemli 😊 lcw dan almıştım dar paça olduğu için düşmüyodu
Taze-Anne28 alininannesiii kendi bedenimi aldım 36 beden. Ben deneyip almıştım size de öyle tavsiye ederim. Bide hamile eşofmanı aldım o nasıl bir rahatlık anlatamam. Tayt kullanamam diye almadım ama eşofmanda gerçekten çok rahattı o da lcw ydı. Hamileliğim boyunca da başka bir şeye ihtiyaç duymadım 😊
nurbanusan alininannesiii ben dolap uygulamasından aldım 3 tane yeni gibi geldiler. Toplamda 3 pantolona 70 lira verdim, lcw den almıştım bir tane 70 liraya pişman oldum sonradan. Ben de 36-38 giyiyorum 38 güzel oluyor
2kizanasi H&m den almıştım kendi bedenimi sadece karin kısmı penye kumaş olduğu için gayet rahat olmuştu 20 haftalık falandı.
Mom54544 alininannesiii 13 14 haftalıktim aldığımda lc den aldım 46 beden aldım ki zaten kenarları da dugmeliymis lastiklerini kendime göre ayarlıyorum 5 ay idare eder sanırım 😂 Ama öyle rahat biseymis ki dediğin gibi pantolon düğmesi rahat vermiyodu kendimi rahatsız hissediyodum şimdi üzerimde yokmuş gibi giyip cikiyorum hemen Eşofman yoktu gittiğim şube de olsaydı ondan da alicaktim bidaha ki sefer de eşofman alacağım denk gelirse
biranneden1 alininannesiii lc ve defactonun kot pantolonları bana çok kullanışsız geldi hangisini denediysem dar ve ilerleyen zamanlarda sıkacak gibi geldi . Lcden kumaşımsı bir pantolon aldım onunla idare ettim 8,5 aylığım . Ama zaten mevsim yaz elbise al
Fundacivi alininannesiii bende lcw den 3 pantolon bir tayt almıştım 4 buçuk aylık gibi almıştım normalde hangi bedeni giyiyorsam o bedeni aldım.
_merveksk Tayt evet en rahatı ama benim kocam izin vermiyor tayta oyüzden hamile pantolonu aldık 24 üncü haftadan itibaren giymeye başladim☺
Ozlem23 alininannesiii ben karnım çıkana kadar giymedim eşofman altı aldım erkek reyonundan bir süre onlari giydim