Derya 11isimsix 8 de öğrendim ve 8 de bildirdim geç kalınırsa yada bildirilmezse cezası var dendi zaten geç kalma 🙏🌸
Betl 11isimsix 5. Haftada kan tahlili ile gebeliğe baktikmaya gittiğimde kayıt oldum ama kalp atışı duyulduğu vakit haber ver dedi
Mucizem0825 Saglik ocagina hamile oldugunuzu mu bildiriyorsunuz Sonra napiyorlar bilmiyorum ondan soruyorum hic gebe kalmadim bu sabah kan verdim saglik ocagina ordaki hemsirede gebelik varsa gelin filan dedi ben o heyecanla okadarini hatirliyorum ☺😅
11isimsix Mucizem0825 evet aşılar felan sağlık ocağında yapılıyorda bende daha da bildirmedim 11 haftalık oldu
Beyzan Mucizem0825 evet sağlık ocağına bildirmemiz gerekiyor bebeğin kalp atışı duyulduktan sonra size bir profil oluşuyorlar tüm değerlerinize bakıyorlar. Kilo boy tansiyon takibi yapılıyor. Tetanoz aşısı yapılıyor. İleri haftalards bebeğin kalp atışını dinliyorlar. Ve elbette bebek doğduktan sonra aynı ebeler bebeğinizin topuk kanı ve aşı takiplerini yapıyor
Derya Mucizem0825 evet aile hekimin kimse onun hemşiresine gidip gebeyim ve gebelik takibi başlatmak istiyorum diyorsun hemşire de sizi yönlendiriyor bu zaman gel aşı için gibi kilo boy ölçümü hastalığın var mı yok mu bunlar takip ediliyor gebeliğin ilerledikçe hem doktora muane oluyorsun hemde aile hekiminin hemşiresi sizi daha sık takip ediyor bebek kalp atış sesini dinliyor sorun var mı yok mu diye 🌸
Mucizem0825 Derya anladim cok tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin yarin oglen cikicakmis sonucum da ben dayanamayip arada bakiyorum ☺🌹
Derya Mucizem0825 çok iyi anlıyorum sizi bende sürekli doktoru arayıp soruyordum çıktımı yeter artık çıksın diye 😂 umarım her şey gönlünüzce olur 🌸
11isimsix Serappp14 ben bugün gittim 11 haftalığım daha önce gitmeye gerek yok ama 11 i de geçirmemek lazımmış aşı tahlil tarihlerimi verdi ozaman a kadar gitmicem