Biranneadayiiii Ya kizlar ben 13.cü haftama girdim ve ilk gebeliğim göbek çıkar mı bu haftalarda normalde karnım sabah kalkardim dümdüz ama yediğim zaman çıkardı birazcık simdi sabah kalktığımda bile şiş acaba şişkinlik mi bu yoksa karnim mi çıkıyor çözemedim 🤨
Sermec27 Biranneadayiiii canım ilk gebelikte 18 19 gibi cıkmıştı 46 kıloyla hamile kaldım zayıf hamile kaldım ben ikinci gebelikte 15 te cıkmaya başladı 13 daha erken özellikle ilk gebelikse 🥰
Melike Biranneadayiiii İç karnınız genişse çok fazla çıkmaz karnınız, ama darsa yavaş yavaş çıkmaya başlar. Bu tamamen kişinin vücut yapısına bağlı🌸
Biranneadayiiii Sermec27 ya evet biliyorum ilk gebelikte hemen çıkmazmis şişkinlik mi.yasiyorum acaba 😕😕
Sermec27 Biranneadayiiii büyük ihtimal gaz canım o haftada bebek daha 25 gr bir sey belli etmez kendıni 🥰
Melike Biranneadayiiii İlerleyen haftalarda anlarsınız 😊 Haftanıza göre karnınız çok fazla çıkarsa dardır. Sağlıkla kucağına alın inşallah 🌸
sema12818 Biranneadayiiii Ben 12 haftalık hamileyim benimde belirginlesti göbeğim hic kilo almadım su zamana kadar nasil bu kadar belirdi birden anlayamadım 🤣🤣
Krizantem_ Biranneadayiiii 13 haftada cikmaz canim o gaz sisligidir . Benim hamile olduğum 30. Haftadan sonra anlaşıldı dışardan. Iç karınla da alakalı. 20den sonra belirginleşiyor genelde
baby_mama Benim de o haftalarda 6 aylık gibi göbeğim vardı özellikle akşamları, gazdan kaynaklanıyor, asıl göbek 19 20 gibi çıkmaya başlıyor. Hamile göbeği çıktığında anlıyorsun zaten bebek mi şişkinlik mi diye ikilem yaşamıyorsun.
lentil Biranneadayiiii ben 11.haftadaym genişleme ve karın çıkıklığı başladı yavaştan. 1 kilo aldm sadece ama iç karnım dar galiba