Egencer_ Herkese merhaba haftamın içindeyim dün akşamdan beri (dün akşam şiddetli olacak şekilde) regl ağrım var. Kasılmaları takip ettim düzenli değildi 5-7 dakika gibi aralıklarla geldi, fakat şiddetliydi. Diyare gibi bir durumum da oldu. Fakat duş ve tuvalete çıkmak ciddi rahatlattı. Regl ağrım gece boyunca çok hafif oldu ama kafaya takılacak ya da kıvrandıracak kadar değil. bugün sabah uyandım bir süre sonra ince ince regl ağrısı bel ağrısı ve genital bölgede ağrı var açıkçası ilk hamileliğim her şeyi doktora sormak da istemiyorum 1 gün daha bekleyeceğim aramak için eğer devam ederse ama sizce bu yaşadıklarım yalancı sancı mıdır? Doktoru hemen aramamı mı tavsiye edersiniz yoksa? Benzer şeyleri sizler de yaşadınız mı bu haftada?
ikizgebe Egencer_ Korkutmak istemem ama diare olduysanız ve genital akıntınızda artış varsa hemen doktora gidin , bende böyle oldu ağrım çok yoktu ama arada az az hissediyodum malesef erken doğum oldu , gidin içiniz rahatlar en kötü
Egencer_ Elif0661 yani şöyle bi 5 dakika geçti 1-2 dk süren ağrım oldu, sonra 7 dk geçti yine 1-2 dk sürdü o sebeple net 5 dk değildi. Dediğim gibi çok bildiğim konular değil bu şekilde olması düzenli demekse o zaman düzeltme yapayım düzenli diye
Egencer_ ikizgebe doktora yazdım bu akşam ya da yarın gelmem nst bağlayacağını söyledi bu şekilde sancıların gerçek mi değil mi anlamak zor olduğunu belirtti. Umarım hayırlısı olur 😢