Fundacivi Yagmur8001 biz de 28 haftalığız beşik ve bebek arabası kaldı gerisini hallettik çok şükür çok erken başlamıştım ben almaya☺️
Morvy Yagmur8001 biz 22 haftalığız kıyafetlerinin çoğunu aldık sanırım onun dışında ıvır zıvırı çok oluyor, reflü yatağı, küvet, küçük bir anne yanı beşiği aldık
Yagmur8001 Morvy bu postu açmadan önce acaba erken mi dedim ama çoğu kişi almış herşeyini , bizim bebişşş eşyasız kalmış dedim 🧸🧸
Mom087 Yagmur8001 canım ben 20 haftalık ken beşiğimi aldım şuan 27 inci haftamdayım herşeyim hazır sadece arabası kaldı kıyafetleri bile yıkayıp ütüledim 30 haftalık oldumu cantasını da hazırlıycam
Yagmur8001 Nundiyebiri sen yine alırken bir kaç yeni doğan al küçüklerden baktın gelmiyor 38 39 40ı bekliyor o zaman internetten tık tık iki üç tane 3aylık 2-4aylık alırsın, ne zaman gelirse de artık önemli olan sağlıkla gelmesi , sağlıcakla kucağımıza alırız inşallahhh🤍🤍🤍
Morvy Yagmur8001 bence bir an önce başlamalısın biz bunları şimdilik aldık ama küçük şeyler bile dünya para tutuyor ve ben ağırlaşmadan 30. Haftaya kadar bitirmek istiyorum. Mayıs sonundada odasını yapıcam inşallah🙈
Esen3535 Yagmur8001 ben 24+3 henüz başlamadım Mayıs’ta başlarım demiştim artık 17sinden sonra başlıcam mecburen
Yagmur8001 Morvy evet bakıp araştırma aşaması da var herşeyi araştırmak için ayrı zaman gerekiyor anne yanı yatak , anakucağı vs. O yüzden başlamak gerek💐💐
Minigimyolda Yagmur8001 çok şükür çünkü güneşe çıkamıyorum gözlerimde alerji var hemen bitirmem lazım yaşadığım yer aşırı sıcak oluyor
Gizem93- Yagmur8001 Canım ben 29+4 üm çoğu şeyi alındı aslında ufak tefek şeyler kaldı. Telaş yapma sakın geç kaldım falan diye İnan 1-2 günde bütün herşey alınıyor
a_burcu_bur asyahumam inşallah giyer. Kardeşimin bebeği 9 aylık, ben şu an 14 haftalık gebeyim 😊 küçülenleri sağolsun bana ayırıyo ve üzerinde etiketi olan üç beş kıyefeti çıktı 😂 yaa, bunu ne hevesle almıştım hiç giydiremedim falan. Bebek nası doğcak, gelişimi nası olcak onu bilemiyo insan 🤷🏻♀️😊 yeri geliyo bu hafta olan, bi sonraki haftaya olmuyo 🤦🏻♀️😂
Merineri Yagmur8001 biz de 23+1 deyiz canım🌸 indirime girdikçe alıyoruz bir şeyler, bebek arabasını, kamera, termometre, küvet takımı,biraz zıbın, kıyafet, oyuncak aldık ve anne yanı park yatağı ama kargoda bekliyoruz.
Varol123 Yagmur8001 canim bende 23+2deyim neredeyse bitti bitecek eksiklerimiz beşik çanta bez şampuan böyle ufak tefek şeyleri kaldı bebeğin eksik olarak bide benim eksikler kaldi sadece
Merineri Yagmur8001 yoyko 8 in 1 anne yanı park yatak aldık canım, oda yapmayacağım tayinci olduğumuz için ilk 3 sene. 4 yaşına kadar da kullanılıyor.
leyla_ok Yagmur8001 25+1 deyiz yarın son eksiklerini alacağım inşallah.Bitti oldu nerdeyse 28 29 gibi de yıkama ütüleme olur.☺️