Pembepanterr Beyzan 14 aylık nasıl olacak nasıl bir süreç bekliyor beni biraz mutlu biraz telaşlıyım 😊 Çok teşekkür ederim bu arada
Beyzan Pembepanterr bence çok eğlenceli olacak evet zor olacak ama kardeş bağları güzel olacaktır ilerde ben isteyerek hamile kaldım yaş farki çok olmasın dedim 🙂
EmineYavuzhan1 Pembepanterr Maşallah hadi gözünüz aydın bebeğiniz 14 aylıkmış gayet iyi bence yeni bebiş doğana kadar 2 yaşına gelir minik ♥️ İkiz gibi büyüsünler
Pembepanterr EmineYavuzhan1 Teşekkür ederim canım rabbim kolaylığını verir,yeni öğrendiğim bir tuhafım şuan 😃🌸
Pembepanterr Beyzan Bende cok fazla koymak istemiyordum bir yanımda istiyordu ama plansız oldu tam sürpriz yani rabbim herşeyin iyisini bilir demek ki şuan hayırlıymış rabbime şükür demek düşüyor bizede 😊🌸
Minam Hayırlı olsun benim de ikizlerim var şu an 22 aylık oldular 13 haftalık hamileyim öğrendiğimde küçük bir şok yaşadım ama şükür 🥰
Pembepanterr Minam Evet bende biraz şaşırdım sürpriz oldu bu hafta biraz anormal geçiyordu şüphelenmiştim zaten test yaptım sabah ve bunu gördüm kan testide verdim gebeymişim teşekkür ediyorum yazdığınız için 😊 Allah bağışlasın bu arada 🌸
enisenalbant Pembepanterr Benim de testim böyleydi hamilelik için kan verdim hemen çıkmıştı 🥰 Hayırlı olsun❤️
Pembepanterr enisenalbant Teşekkür ederim bende kan verdim bugün 67 cıktı yasaklardan sonra doktora gideceğim inşaAllah 😊
Tubaakln Pembepanterr Sütünüz için bisey diyemem ama en başta bende bu şekilde test yapmıştım ve bundan daha silik bir çizgi çıktı gebe olduğumu hastaneye gidip öğrenmiştim
Tubaakln Pembepanterr maşallah Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın
Minik_mucizem2 Pembepanterr hayırlı olsun gözünüz aydın. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ins . Bana da dua eder misiniz
minipanda Pembepanterr korundgunuz halde nasıl olmuş ilginç biz korunmuyoruz olmuyor 😃😃hayırlı olsun bence iyi olmuş ikisi bir büyür
Pembepanterr Minik_mucizem2 Teşekkür ederim tabikii ederim rabbim bu güzel günlerin suyu hürmetine evlat nasip etsin size ve isteyen herkese 💖