CananSErdemirKoska Bugun tam 37 haftalıktık ve nst için geldık doktorum 29 hazırana gün vermıstı. Nst de sancılarım cıktı doktrm baktı ve sancıları durdurmak için çabalayalım dedı gebelık sekerım vardı ve suyum cok fazlaydı bebegımın saglıklı olması tek duamdı acıkcası korkuyrdum sekerden dolayı cunku. Sancılarımın durması ıcın ıgne vuruldu serum takıldı ilaçlar verildi serum sonucu tekrar nst baglandı ve sancılarım azalmamıstı . Hazırlıksız geldık Allahtan annem evdeydı hemen onu aradım esyaları hazırlamasını soyledım kızımla beraber hazırlandılar ve eşim hemen eve esyalarımızı almaya gitti hersey ıkı saat ıcınde gelişmişti hem heyecan hem korku sardı bni esim gidince hemen odama aldılar kıyafetlerımı cıkardılar serum takıldı esım gelmeden amlyta gırmedım snra annm kızım esım arkdsm geldıker bnı ugurladılar ınsan kndını tutamıyr annmle aglastık amlyhnede cok korktm agldm ama hemsrker hepsı ck ıyılerdı uyanır uyanmz bbgmı srdum bnı odaya getrdıler ve arkmdan oğluşum geldı saat ikide 3415 gr dogdu cok guzeldı 🤩cok tatlı 😋 emme sorunumuz var şimdi kızım yanından ayrılmak ıstemıyor cennet kokulu ıkı evladım oldu 22 agustos 2014cuma gunu kızımı kucagıma almıstm👨👩👧22 hazıran 2018 cuma da oglusumu aldım 👨👩👧👦sezeryan oldm ama cok koly kalktım elhamdullıllah Rabbım hepınıze kolay dogum ve saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın hamişler ıns 🤗💞😍