meshra BamBi bende yaptım çok eğlenceli instagramda elifkalfaa yazarsanız profilim açık bakabilirsiniz
meshra SevdenurTirasci ben yaptım çok eğlenceli instagramda elifkalfaa yazarsanız profilim açık bakabilirsiniz
meshra Mavi1 bende yaptım çok eğlenceli instagramda elifkalfaa yazarsanız profilim açık bakabilirsiniz
meshra Dilekkkk bende yaptım çok eğlenceli instagramda elifkalfaa yazarsanız profilim açık bakabilirsiniz
meshra Sinyoritaaa ornek olarak benimkine bakabilirsiniz instagramda elifkalfaa yazarsanız profilim açık bakabilirsiniz
ilkim19 Ya bişey soracağım eşinizden habersiz nasıl öğrendiniz cinsiyeti 🤔 bizimki her kontrolde benden önce gidiyor resmen hep yanımda nasıl gizli öğreneceğim doktor ayın 24 üne randevu verdi cinsiyet için 😐
Pink05 Kader33 büyük balon bulamadık hic biyerde 6 tane küçük balon aldılar içinden birine renkli pul koyduydular tek tek patlattik daha heycanlı oldu
meshra SevdenurTirasci kimse bilmiyordu doktor yazdı kağıda verdı. Bizde baloncuya verdik. Ama hayatimda daha heyecanlı bir an hatirlamiom.
ozgeerilmez Kader33 Bizde o sekilde ogrendik doktorumuz cinsiyeti bi kagida yazdi esim ve ben dahil olmak uzere davetli kim kimsede bilmiyordu. Harika bi andi 🤗